Соус «Джек деніелз»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати соус"Jack Daniel & apos; s", який робиться з додаванням однойменного алкогольного напою. Соус додають до м'яса або використовують в якості одного зі складових для маринадів.
З цим соусом найчастіше готують яловичину, особливо стейки, котлети для бургерів. Ви можете використовувати його при обсмажуванні, при маринуванні або полити їм готове м'ясо, щоб воно просочилося. Залишки соусу можна зберігати в холодильнику в герметичному контейнері. Він багатокомпонентний і смачний.
- Вода очищена - 1 Склянка
- Ананасовий сік - 1, 5 склянки
- Соус «Теріякі» - 1/3 склянки
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Коричневий цукровий пісок - 2 склянки
- Сік лимона - 1/4 склянки
- Білий цибулю - 0, 5 штуки
- Віскі"Jack Daniel & APOS; s" - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Каєнський перець - 1 щіпка
1
В сотейник налейте воду, додайте сік ананаса, соус «Теріякі» і соєвий, цукровий пісок. Доведіть суміш до кипіння і зменшіть вогонь.
2
Цибулю і часник очистіть, подрібніть, додайте овочі в сотейник, а також всі залишилися інгредієнти, перемішайте лопаткою.
3
Готуйте вміст після закипання на слабкому вогні близько 1 годину. Ви помітите, як він став густим і зменшився в обсязі в 2 рази.
4
Процідіть соус через дрібне сито в піалу і залиште до охолодження, а потім використовуйте при необхідності.