Соус до картопляного салату
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую салат або гаряче, то завжди маю на прикметі соус, з яким можна подати дане блюдо. І завжди треба мати в голові кілька варіантів заправок, щоб кожен знайшов свою за смаком.
Трохи нижче я описала то, як приготувати соус до картопляного салату. Він також добре буде виглядати і до інших страв з картоплі, так як робиться на основі сметани та майонезу. Це завжди виграшний варіант ніжного смаку з кисленькими нотками. Прекрасна і ніжна заправка, яка додасть хороший відтінок салату.
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Огірок солоний - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
У мисці змішайте сметану з майонезом. Chesnok чистий, подрібніть і додайте в цю масу. Кріп помийте і наріжте, також додайте в неї. Приправити сіллю і poperčite.
Огірок натріть на крупній тертці і також додайте в соус.
Тепер добре перемішайте і подавайте соус до салату. Приємною дегустації!