Сосиски в дріжджовому тесті
(покроковий рецепт з фото)
Сосиски в дріжджовому тесті - чудова домашня випічка, яку не складе труднощів приготувати з найпростіших і доступних інгредієнтів. Ви можете експериментувати і змінювати начинку. Пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування сосисок в дріжджовому тесті. З теплого молока, борошна, цукру, солі і дріжджів готуємо опару. Додаємо ще борошно, і замішуємо тісто. Розкачуємо і розрізаємо його на смужки, формуємо "сосиски в тісті", змащуємо їх жовтком і присипаємо кунжутом. Випікаємо блюдо в духовці до красивого рум'яного кольору. Хай щастить!
- Сосиски - 12 штук
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Жовток - 1 штука
- Борошно - 3-4 склянок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - За смаком
Змішайте тепле молоко, 1 склянка борошна, цукор і сіль. Додайте дріжджі, перемішайте. Залиште отриману масу в теплому місці на 20 хвилин.
Коли опара збільшиться в 2 рази, додайте збиті яйця і рослинна олія.
Просіваємо борошно, замішуємо пружне і щільне тісто. Місити потрібно 10-15 хвилин.
Тісто розкачати і поріжте на тонкі довгі смужки. Замотуємо в смужки тесту сосиски, змащуємо тісто яєчним жовтком і присипаємо кунжутом. Випікаємо сосиски в тісті в духовці до красивого рум'яного кольору, температура 180 градусів.
Смачного!