Сосиски в листковому дріжджовому тесті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Такі сосиски хороші на сніданок, для швидкого перекусу в школі або на роботі, їх зручно брати з собою (наприклад, в похід). Розповім про те, як приготувати сосиски в листковому дріжджовому тесті в духовці.
Для приготування страви багато часу не знадобиться. Можна зробити таке тісто самостійно або можна купити вже готове, як це зробив я. До сосисок можна додати сир або мариновані огірочки, буде дуже смачно. Головне в цій страві - вибрати хороші сосиски, які попередньо можна відварити або обсмажити, але можна використовувати і сирі.
- Сосиски - 8 штук
- Листково-дріжджове тісто - 1 штука (упаковка)
- Яйце - 1 штука
1. Насамперед розморожувати готове тісто, для цього залишаю його при кімнатній температурі, ні в якому разі не в мікрохвильовій печі. Чи не розкочують тісто, а відразу нарізаю його смужками.
2. Кожну смужку тесту розкочують по довжині, щоб вона була тонкою.
3. Сосиски використовую сирі, загортаю кожну в тісто (тісто закручую як ніби по спіралі). Збиваю яйце, змащую їм випічку для отримання рум'яної скоринки.
4. Випікаю сосиски в тісті в розігрітому до 180 градусів духовці 10-15 хвилин. Смачного!