Сосиски у тісті (корн собака)
(покроковий рецепт з фото)
Сосиски у тісті (корн собака) - дуже популярна страва, яке відмінно підходить в якості швидкого і ситного перекусу. Таке блюдо можна взяти з собою на природу або на роботу, щоб підкріпитися!
Всім знайомий з дитинства смак таких сосисок, і сьогодні я розповім, як приготувати сосиски в тісті (корн собака). Зробити це дуже просто, навіть якщо у вас немає фритюрниці. Обов'язково приготуйте кляр так, щоб він вийшов досить густим (він не повинен стікати з сосисок під час приготування. Добре розігрійте масло, щоб сосиски краще обсмажувалися. Рекомендую вам розрізати сосиски на дві частини, щоб їх було легше обсмажити в каструлі. Спробуйте приготувати таку страву, вам сподобається!
- Сосиски - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Масло для фритюру - 1-1, 5 L
1. Для початку налийте олію для фритюру в каструлю і добре його розігрійте. Приготуйте кляр: для цього змішайте борошно, розпушувач, сіль і цукор.
2. Далі додайте збиті з допомогою міксера яйце і молоко. Кляр повинен вийти досить густим. Перелийте його у високу склянку для зручності.
3. Далі соски розріжте на дві частини, щоб їх було зручніше смажити, і, наколів на довгу шпажку, умочіть в кляр. Після цього обсмажте сосиски в маслі з усіх боків до темної золотий скоринки.
5. Готові сосиски викладіть на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Смачного!