Рецепт Корн-собака фото

Корн-собака
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Не буду лукавить, блюдо досить своєрідне. Готується кляр для сосисок на основі кукурудзяного борошна. Такі сосиски добре подавати з соусом. Краще брати гострі види соусів, щоб підкреслити смак страви.


Опис приготування:

Сосиски теж слід брати хорошого качества.В блюді вони будуть особливо на увазі і дешеві сосиски лише зіпсують ваші очікування від страви.


  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно кукурудзяне дрібного помелу - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшенічеая - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Сосиски - 10 штук
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
корн-собака - фото крок 1
1. У миску вбийте яйця. Додайте сіль і цукор. Масу збийте до однорідності.
У середній мисці об'єднати кукурудзяну муку, борошно, сіль, перець, цукор і розпушувач. Зробити поглиблення в центрі і додати яйце, молоко і мед. Ретельно перемішати до однорідності, додавши більше молока, якщо це необхідно.
корн-собака - фото крок 2
2. У нас вийде ось така однорідна яєчна маса. Додайте розпушувач.
корн-собака - фото крок 3
3. У масу додайте пшеніяную і кукурудзяну муку. Замісити тісто. Тісто вийде як густа сметана і жовтувате від кукурудзяного борошна.
корн-собака - фото крок 4
4. Сосиски очистіть від шкірки (упаковки).
корн-собака - фото крок 5
5. У кожну сосиску всуньте дерев'яну шпажку. Цього можна і не робити, але так зручніше обвалювати в клярі сосиски, зручно їх смажити і витягувати з фритюру.
корн-собака - фото крок 6
6. Рослинна олія розжарити. Я використовувала фритюрницю. Сосиски обваляйте в крохмалі або в пшеничному борошні. Так тісто не буде стікати з сосисок. Опустіть сосиски в підготовлений кляр, а після в киплячу олію. Обсмажте сосиски у фритюрі.

Схожі рецепти