Корн-собака
(покроковий рецепт з фото)
Не буду лукавить, блюдо досить своєрідне. Готується кляр для сосисок на основі кукурудзяного борошна. Такі сосиски добре подавати з соусом. Краще брати гострі види соусів, щоб підкреслити смак страви.
Сосиски теж слід брати хорошого качества.В блюді вони будуть особливо на увазі і дешеві сосиски лише зіпсують ваші очікування від страви.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно кукурудзяне дрібного помелу - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшенічеая - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Рослинна олія - 500 мілілітрів
- Сосиски - 10 штук
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. У миску вбийте яйця. Додайте сіль і цукор. Масу збийте до однорідності.
У середній мисці об'єднати кукурудзяну муку, борошно, сіль, перець, цукор і розпушувач. Зробити поглиблення в центрі і додати яйце, молоко і мед. Ретельно перемішати до однорідності, додавши більше молока, якщо це необхідно.
У середній мисці об'єднати кукурудзяну муку, борошно, сіль, перець, цукор і розпушувач. Зробити поглиблення в центрі і додати яйце, молоко і мед. Ретельно перемішати до однорідності, додавши більше молока, якщо це необхідно.
2. У нас вийде ось така однорідна яєчна маса. Додайте розпушувач.
3. У масу додайте пшеніяную і кукурудзяну муку. Замісити тісто. Тісто вийде як густа сметана і жовтувате від кукурудзяного борошна.
4. Сосиски очистіть від шкірки (упаковки).
5. У кожну сосиску всуньте дерев'яну шпажку. Цього можна і не робити, але так зручніше обвалювати в клярі сосиски, зручно їх смажити і витягувати з фритюру.
6. Рослинна олія розжарити. Я використовувала фритюрницю. Сосиски обваляйте в крохмалі або в пшеничному борошні. Так тісто не буде стікати з сосисок. Опустіть сосиски в підготовлений кляр, а після в киплячу олію. Обсмажте сосиски у фритюрі.