Рецепт Корн-собака фото

Корн-собака
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, М'ясо, Субпродукти, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На природу

Не буду лукавить, блюдо досить своєрідне. Готується кляр для сосисок на основі кукурудзяного борошна. Такі сосиски добре подавати з соусом. Краще брати гострі види соусів, щоб підкреслити смак страви.


Сосиски теж слід брати хорошого качества.В блюді вони будуть особливо на увазі і дешеві сосиски лише зіпсують ваші очікування від страви.


  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно кукурудзяне дрібного помелу - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшенічеая - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Сосиски - 10 штук
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
корн-собака - фото крок 1
1. У миску вбийте яйця. Додайте сіль і цукор. Масу збийте до однорідності.
У середній мисці об'єднати кукурудзяну муку, борошно, сіль, перець, цукор і розпушувач. Зробити поглиблення в центрі і додати яйце, молоко і мед. Ретельно перемішати до однорідності, додавши більше молока, якщо це необхідно.
корн-собака - фото крок 2
2. У нас вийде ось така однорідна яєчна маса. Додайте розпушувач.
корн-собака - фото крок 3
3. У масу додайте пшеніяную і кукурудзяну муку. Замісити тісто. Тісто вийде як густа сметана і жовтувате від кукурудзяного борошна.
корн-собака - фото крок 4
4. Сосиски очистіть від шкірки (упаковки).
корн-собака - фото крок 5
5. У кожну сосиску всуньте дерев'яну шпажку. Цього можна і не робити, але так зручніше обвалювати в клярі сосиски, зручно їх смажити і витягувати з фритюру.
корн-собака - фото крок 6
6. Рослинна олія розжарити. Я використовувала фритюрницю. Сосиски обваляйте в крохмалі або в пшеничному борошні. Так тісто не буде стікати з сосисок. Опустіть сосиски в підготовлений кляр, а після в киплячу олію. Обсмажте сосиски у фритюрі.

Схожі рецепти