Рецепт Сорбет з лимона фото

Сорбет з лимона
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Фрукти , Лимон , Банан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Холодний десерт з фруктового пюре - відмінне ласощі для спекотного літа. Пропоную найпростіший рецепт, як приготувати сорбет з лимона. Класичний лимонний смак розбавить банан, бомбезно дует!

Опис приготування:

Обов'язково пробуйте на смак перед тим як заморожувати сорбет: можливо, ви захочете додати цукрову пудру. Зберігається цей десерт в морозильній камері не більше 10 днів. Перед подачею дайте сорбет настоятися 10 хвилин при кімнатній температурі, так він буде смачнішим.

  • Банан - 3 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Цукрова пудра - 150 грам
сорбет з лимона - фото крок 1
1. Очистіть банани від шкірки, наріжте їх кружечками.
сорбет з лимона - фото крок 2
2. Натріть на дрібній тертці цедру одного лимона.
сорбет з лимона - фото крок 3
3. Розріжте лимони на половинки, видавіть з них сік.
сорбет з лимона - фото крок 4
4. З'єднайте банани, цедру і лимонний сік. Додайте цукрову пудру і подрібніть все блендером.
сорбет з лимона - фото крок 5
5. Перекладіть масу в контейнер і поставте в морозильну камеру. Періодично діставайте сорбет і перемішуйте.
сорбет з лимона - фото крок 6
6. Через 2-3 години можна подавати. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти