Сорбет з лимона
(покроковий рецепт з фото)
Холодний десерт з фруктового пюре - відмінне ласощі для спекотного літа. Пропоную найпростіший рецепт, як приготувати сорбет з лимона. Класичний лимонний смак розбавить банан, бомбезно дует!
Обов'язково пробуйте на смак перед тим як заморожувати сорбет: можливо, ви захочете додати цукрову пудру. Зберігається цей десерт в морозильній камері не більше 10 днів. Перед подачею дайте сорбет настоятися 10 хвилин при кімнатній температурі, так він буде смачнішим.
- Банан - 3 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Цукрова пудра - 150 грам
1. Очистіть банани від шкірки, наріжте їх кружечками.
2. Натріть на дрібній тертці цедру одного лимона.
3. Розріжте лимони на половинки, видавіть з них сік.
4. З'єднайте банани, цедру і лимонний сік. Додайте цукрову пудру і подрібніть все блендером.
5. Перекладіть масу в контейнер і поставте в морозильну камеру. Періодично діставайте сорбет і перемішуйте.
6. Через 2-3 години можна подавати. Насолоджуйтесь!