Соняшник
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.
"Соняшник" - це салат, що ідеально підходить для будь-якого свята, своєю подачею він прикрасить святковий стіл. Розповім рецепт смачного і простого листкового салату, як приготувати"Соняшник" .
Опис приготування:
Салат можна укласти шарами або змішати всі інгредієнти, потім надати їм форму серединки соняшнику. Можна зробити його з м'ясом, з печінкою або копченостями. Головна прикраса, завдяки якому салат назвали на честь квітки - це чіпси, які викладають по контуру салату.
- Відварна курка - 340 грам
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Мариновані гриби - 0, 5 склянки
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 5 штук
- Чіпси картопляні - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте відварну курку шматочками і покладіть нижнім шаром, poperčite і сіль.
2. Відваріть моркву і яйця, потім остудіть і очистіть, наріжте невеликими кубиками тільки морква. Покладіть поверх курки морква, приправити сіллю, потім змастіть тонким шаром майонезу. Наріжте шматочками мариновані гриби і викладіть їх поверх майонезу.
3. Подрібніть зелену цибулю (частина залиште для прикраси) і викладіть поверх грибів, змастіть майонезом. На великій тертці натріть яйця поверх майонезного шару.
4. Яйця посоліть і знову змастіть майонезом.
5. Викладіть консервовану кукурудзу, притисніть її ложкою.
6. Прикрасьте салат чіпсами по колу, а також залишилися зеленою цибулею і подавайте.