Привіт «соняшник» з насінням і чіпсами
(покроковий рецепт з фото)
Салат "соняшник" з насінням і чіпсами обов'язково прикрасить ваш святковий стіл до будь-якого свята. Це дуже оригінальний рецепт, який виглядає красиво і нарядно. Його люблять багато господинь.
Для цього салату вам знадобляться цілі і красиві чіпси. Їх краще додавати в кінці приготування, також як і насіння, щоб вони не встигли розмокнути. Щоб дізнатися, як приготувати салат "соняшник" з насінням і чіпсами, просто прочитайте цей рецепт.
- Куряча грудка копчена - 300 грам
- Печериці консервовані - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Насіння очищені - 30 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Чіпси - 40 грам
1
Очистіть ріпчасту цибулю і вимийте його. Наріжте кубиками і викладіть в розігріте рослинне масло в сковороду. Потім вимийте і наріжте кубиками гриби і обсмажте їх до готовності в сковорідці з цибулею.
2
Очистіть і вимийте морква. Потім натріть її на дрібній або крупній тертці. Обсмажте підготовлену моркву на окремій сковороді до золотистої.
3
Поріжте копчену курячу грудку на невеликі кубики і викладіть її в тарілку для подачі. Шар з курячої грудки змастіть майонезом.
4
Потім на курячу грудку викладіть шар обсмажених грибів з цибулею і злегка посоліть. Потім знову змастіть майонезом і викладіть на гриби підсмажену моркву.
5
Посипте салат підсмаженими або сирими насінням і прикрасьте картопляними чіпсами. Подавайте салат, попередньо охолодивши його.
6
Смачного!