Гуакамоле з домашніми чіпсами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите цікаві варіанти закусок, тоді цей рецепт - для вас! Ви дізнаєтеся, як приготувати гуакамоле з домашніми чіпсами, мексиканську закуску, яка відмінно підійде в якості перекусу!
Це мексиканська закуска, яка відмінно підійде в якості швидкого і легкого перекусу на вечірці з друзями або при перегляді кінофільму будинку. Приємна креязик текстура авокадо в поєднанні з шматочками овочів роблять це блюдо чимось схожим на пюре. Рекомендую вам брати саме тортильи як чіпсів, так як лаваш занадто тонкий, може зламатися. Але в крайньому випадку і лаваш підійде.
- Тортилії - 3-4 штук (або лаваш)
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1/4 штуки
- Сік лайма - 1 штука
- Перець чилі - За смаком
- Braai - 1 пучок
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Для початку підготуйте овочі: дрібними кубиками наріжте цибулю, помідор і перець чилі. Подрібніть кінзу. Добре все змішайте.
2. Далі вийміть м'якоть авокадо і розімніть її в пюре за допомогою вилки. Додайте до неї сік часточки лайма і воду, добре перемішайте.
3. Далі з'єднайте нарізані овочі, зелень і пюре авокадо разом, добре перемішавши.
4. Тортилії або лаваш розріжте на великі трикутники і обсмажте на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Подавайте гуакамоле з такими чіпсами. Смачного!