Печиво з картопляними чіпсами і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання в десерті солоного і солодкого часто дуже вдале, наприклад, солона карамель або солоні крекери зі згущеним молоком. Розповім, як приготувати печиво з картопляними чіпсами і шоколадом.
Деякі подивляться з подивом, проте, варто спробувати, щоб оцінити таке печиво. Можете використовувати будь-які картопляні чіпси, тільки не вибирайте занадто насичений смак, краще сирні або зі сметаною і зеленню. Шоколад підійде молочний, чорний чи білий. Є печиво можна теплим або після охолодження.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор білий - 0, 5 склянки
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1 3/4 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Шоколадні чіпси - 1 Склянка
- Картопляні чіпси - 1 Склянка
1. Картопляні чіпси подрібніть руками.
2. Змішайте вершкове масло з білим і коричневим цукром.
3. Додайте курячі яйця і ваніль, перемішайте.
4. Змішайте разом борошно, соду, сіль. Введіть сухі інгредієнти до маслу і яйцю.
5. Введіть шоколадні чіпси і картопляні, акуратно перемішайте.
6. Застеліть деко пергаментом і викладіть печиво (по 1, 5 столові ложки на 1 штуку). Запікайте його при 180 градусах близько 8-10 хвилин.
7. Перекладіть печиво на решітку або серветку. Смачного!