Рецепт Солянка з сосискою зі свіжої капусти фото

Солянка з сосискою зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка з сосискою зі свіжої капусти - це те блюдо, яке готують спритні господині, коли гості вже на порозі, а на приготування їжі залишилося зовсім масло часу. Солянка виходить смачною!

Опис приготування:

Щоб приготувати ситне блюдо, зовсім не обов'язково стояти біля плити годинами. Для цього достатньо просто використовувати в якості м'ясної інгредієнта сосиски. Це значно скоротить час приготування, та й сам процес спростить. Щоб дізнатися, як приготувати солянку з сосискою зі свіжої капусти, просто прочитайте цей рецепт.

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сосиски - 5 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Італійські трави - 5 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Запашний перець - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Кріп, петрушка - 1 пучок
  • Сіль, перець мелений - За смаком
солянка з сосискою зі свіжої капусти - фото крок 1
Візьміть сковорідку, сотейник или казанок, влийте в нього рослинне масло. Поріжте сосиски на кружечки товщиною в сантиметр, обсмажте їх до золотистого кольору на олії.
солянка з сосискою зі свіжої капусти - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте під проточною водою і наріжте кубиками або півкільцями. Додайте цибулю до сосисок, обсмажте до прозорості.
солянка з сосискою зі свіжої капусти - фото крок 3
Моркву очистіть і вимийте. Обсушити овочі паперовими рушниками і натріть на крупній тертці або ж наріжте тоненькою соломкою. Надішліть морква обсмажувати до решти інгредієнтів, додайте спеції.
солянка з сосискою зі свіжої капусти - фото крок 4
З капусти зніміть верхні листки, вимийте її. Наріжте тонкими смужками і викладіть до решти інгредієнтів. Посоліть і додайте томатну пасту. Накрийте все кришкою і тушкуйте сорок хвилин на повільному вогні. За п'ять хвилин до готовності додайте дрібно нарізану зелень.

Схожі рецепти