Солянка з сосискою зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з сосискою зі свіжої капусти - це те блюдо, яке готують спритні господині, коли гості вже на порозі, а на приготування їжі залишилося зовсім масло часу. Солянка виходить смачною!
Щоб приготувати ситне блюдо, зовсім не обов'язково стояти біля плити годинами. Для цього достатньо просто використовувати в якості м'ясної інгредієнта сосиски. Це значно скоротить час приготування, та й сам процес спростить. Щоб дізнатися, як приготувати солянку з сосискою зі свіжої капусти, просто прочитайте цей рецепт.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сосиски - 5 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Італійські трави - 5 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Запашний перець - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кріп, петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець мелений - За смаком
Візьміть сковорідку, сотейник или казанок, влийте в нього рослинне масло. Поріжте сосиски на кружечки товщиною в сантиметр, обсмажте їх до золотистого кольору на олії.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте під проточною водою і наріжте кубиками або півкільцями. Додайте цибулю до сосисок, обсмажте до прозорості.
Моркву очистіть і вимийте. Обсушити овочі паперовими рушниками і натріть на крупній тертці або ж наріжте тоненькою соломкою. Надішліть морква обсмажувати до решти інгредієнтів, додайте спеції.
З капусти зніміть верхні листки, вимийте її. Наріжте тонкими смужками і викладіть до решти інгредієнтів. Посоліть і додайте томатну пасту. Накрийте все кришкою і тушкуйте сорок хвилин на повільному вогні. За п'ять хвилин до готовності додайте дрібно нарізану зелень.