Рецепт Солянка з капусти з сосискою фото

Солянка з капусти з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Сосиски , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати солянку з капусти з сосискою. Буде дуже смачно, ситно і ароматно!

Опис приготування:

У підсумку ви отримуєте смачне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим домочадцям. Солянка з капусти і сосисок виходить ситної і ароматною. Ніжна тушкована капуста відмінно поєднується з сосисками! Подавайте солянку зі шматочком свіжого хліба.

  • Капуста білокачанна - 1000 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сосиски - 5 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Італійські трави - 5 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кріп, петрушка - по 1 Пучок
1
Насамперед сосиски наріжте кружальцями і обсмажте в сотейнику на рослинному маслі до утворення золотистої скоринки.
2
Цибулю очистіть і промийте під водою. Потім наріжте і додайте до сосисок, ретельно перемішайте вміст сотейника і готуйте протягом 5 хвилин.
3
Морква також промийте, очистіть і наріжте або натріть на крупній тертці. Надішліть в сотейник і готуйте протягом 5 хвилин, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте італійські трави і ретельно все перемішайте.
4
Капусту промийте, розріжте навпіл і тонко наріжте. Далі викладіть її в казан і додайте томатну пасту, лавровий лист, запашний перець. Готуйте протягом 5 хвилин, після чого залийте водою і накрийте кришкою. Гасіть протягом 40 хвилин.
Смачна солянка з капусти з сосисками готова, смачного!

Схожі рецепти