Рецепт Солянка по-селянськи з сосискою фото

Солянка по-селянськи з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Для любителів"ледачих" страв пропоную взяти на озброєння цей простий варіант, як зробити солянку по-селянськи з сосискою. Ситна, смачна, апетитна - відмінний рецепт на швидку руку.

Опис приготування:

1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте.

2. Сосиски наріжте тонкими кружечками і викладіть на сковороду. Обсмажте пару хвилин до рум'яної скоринки, а потім перекладіть в сотейник.

3. Додайте ще трохи олії на сковороду.

4. Викладіть нарізану півкільцями цибулю, обсмажте його до прозорості.

5. Моркву очистіть і натріть на середній терці. Додайте до цибулі і смажте близько 5 хвилин.

6. Після овочі перекладіть до сосисок.

7. Паралельно наріжте дрібно капусту, викладіть її в сотейник.

8. Додайте сметану, томатну пасту, а також сіль, перець і інші спеції, які вам до душі. Можна для аромату в рецепт приготування солянки по-селянськи з сосискою додати лавровий лист.

9. Влийте трохи води і тушкуйте на середньому вогні під кришкою близько 20-25 хвилин (якщо капуста нашаткувати дрібно, якщо немає - то до м'якості).

10. Додайте в сотейник маслини в останній момент, а через пару хвилин зніміть з вогню.

Ось такий простий варіант, як приготувати солянку по-селянськи з сосискою в домашніх умовах.

  • Сосиски - 400 грам
  • Капуста - 0.5 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Суміш спецій - За смаком(+ сіль)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте.

2. Сосиски наріжте тонкими кружечками і викладіть на сковороду. Обсмажте пару хвилин до рум'яної скоринки, а потім перекладіть в сотейник.

3. Додайте ще трохи олії на сковороду.

4. Викладіть нарізану півкільцями цибулю, обсмажте його до прозорості.

5. Моркву очистіть і натріть на середній терці. Додайте до цибулі і смажте близько 5 хвилин.

6. Після овочі перекладіть до сосисок.

7. Паралельно наріжте дрібно капусту, викладіть її в сотейник.

8. Додайте сметану, томатну пасту, а також сіль, перець і інші спеції, які вам до душі. Можна для аромату в рецепт приготування солянки по-селянськи з сосискою додати лавровий лист.

9. Влийте трохи води і тушкуйте на середньому вогні під кришкою близько 20-25 хвилин (якщо капуста нашаткувати дрібно, якщо немає - то до м'якості).

10. Додайте в сотейник маслини в останній момент, а через пару хвилин зніміть з вогню.

Ось такий простий варіант, як приготувати солянку по-селянськи з сосискою в домашніх умовах.

Схожі рецепти