Солянка по-селянськи з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів "ледачих" страв пропоную взяти на озброєння цей простий варіант, як зробити солянку по-селянськи з сосискою. Ситна, смачна, апетитна - відмінний рецепт на швидку руку.
1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте.
2. Сосиски наріжте тонкими кружечками і викладіть на сковороду. Обсмажте пару хвилин до рум'яної скоринки, а потім перекладіть в сотейник.
3. Додайте ще трохи олії на сковороду.
4. Викладіть нарізану півкільцями цибулю, обсмажте його до прозорості.
5. Моркву очистіть і натріть на середній терці. Додайте до цибулі і смажте близько 5 хвилин.
6. Після овочі перекладіть до сосисок.
7. Паралельно наріжте дрібно капусту, викладіть її в сотейник.
8. Додайте сметану, томатну пасту, а також сіль, перець і інші спеції, які вам до душі. Можна для аромату в рецепт приготування солянки по-селянськи з сосискою додати лавровий лист.
9. Влийте трохи води і тушкуйте на середньому вогні під кришкою близько 20-25 хвилин (якщо капуста нашаткувати дрібно, якщо немає - то до м'якості).
10. Додайте в сотейник маслини в останній момент, а через пару хвилин зніміть з вогню.
Ось такий простий варіант, як приготувати солянку по-селянськи з сосискою в домашніх умовах.
- Сосиски - 400 грам
- Капуста - 0.5 штуки
- Крем - 100 грам
- Суміш спецій - За смаком(+ сіль)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
2. Сосиски наріжте тонкими кружечками і викладіть на сковороду. Обсмажте пару хвилин до рум'яної скоринки, а потім перекладіть в сотейник.
3. Додайте ще трохи олії на сковороду.
4. Викладіть нарізану півкільцями цибулю, обсмажте його до прозорості.
5. Моркву очистіть і натріть на середній терці. Додайте до цибулі і смажте близько 5 хвилин.
6. Після овочі перекладіть до сосисок.
7. Паралельно наріжте дрібно капусту, викладіть її в сотейник.
8. Додайте сметану, томатну пасту, а також сіль, перець і інші спеції, які вам до душі. Можна для аромату в рецепт приготування солянки по-селянськи з сосискою додати лавровий лист.
9. Влийте трохи води і тушкуйте на середньому вогні під кришкою близько 20-25 хвилин (якщо капуста нашаткувати дрібно, якщо немає - то до м'якості).
10. Додайте в сотейник маслини в останній момент, а через пару хвилин зніміть з вогню.
Ось такий простий варіант, як приготувати солянку по-селянськи з сосискою в домашніх умовах.