Солянка з сосискою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування солянки з сосискою і картоплею примітний великою кількістю м'яса. Тут і курка, і сосиски, і свинина, і ковбаса… словом, точно ситне і смачне вийде блюдо!
Такий рецепт приготування солянки з сосискою і картоплею вам просто не може не сподобається, в ньому одночасно і смак копченостей, і ковбаси, і сосисок, і м'яса… словом, всім м'ясоїдам цей простий рецепт солянки з сосискою і картоплею вивчити обов'язково! ситний, ароматний і дуже святковий суп виходить!
- Свинина на кісточці - 400 грам
- Окіст курячий копчений - 200 грам
- Ковбаса - 100 грам
- Сосиски - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Огірки солені - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Оливки - За смаком
- Лимон - За смаком
1. Робимо бульйон з м'яса на кісточці, як зазвичай. Картоплю миємо, чистим, ріжемо брусочками і кидаємо в готовий бульйон.
2. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Огірочки нарізаємо смужками. Кидаємо, коли картопля вже майже звариться.
3. Тепер нарізаємо стегенце, ковбасу і сосиски. Теж додамо до бульйону.
4. Далі додамо томатну пасту, і вже потім - на ваш погляд. Я додаю кільця лимона, сіль, перець, зелень, оливки і хмелі-сунелі, але ви можете використовувати приправи на свій смак.
5. Смачного!