Капустяна солянка з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Я знаю смачний і простий рецепт капустяної солянки з сосискою. Пам'ятаю, як ми готували цю страву в студентському гуртожитку. Всі були ситі і задоволені. Недорогі інгредієнти, а зате яке шикарне блюдо.
Капустяна солянка з сосискою дуже поширене блюдо. Приготувати його можна дуже швидко. До того ж капустяну солянку з сосискою можна урізноманітнити, доповнивши її іншими інгредієнтами. Наприклад, я часто заміняю кетчуп на свіжі помідори і тоді капустяна солянка з сосискою стає більш ніжною. Іноді я використовую для капустяної солянки часник і гострий перчик і тоді це блюдо стає гострішим і пікантним. Все залежить від ваших смаків і бажань. Приємного апетиту і удачі в приготуванні!
- Капуста - 800 грам
- Сосиска - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Перець мелений - 1 щіпка (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Капусту нашаткувати, посолити, поперчити і обсмажити на рослинному маслі, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо на дрібні шматочки і теж обсмажуємо на іншій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору.
Додаємо в сковороду кетчуп або томатну пасту і даємо прокипіти.
Нарізаємо сосиски невеликими шматочками.
Додаємо до капусти нарізані сосиски і спасерувати цибулю і моркву. Тушкуємо до готовності на повільному вогні ще хвилин 10.
Перекладаємо нашу солянку в порційні мисочки. Готово! Смачного!