Рецепт Капустяна солянка з грибами фото

Капустяна солянка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Капуста, Гриби
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Капусту можна готувати в будь-якому вигляді - вона завжди виходить дуже смачною, до того ж, вона корисна і не містить зайвих калорій. Можна, можливо, наприклад, приготувати цю чудову солянку.

Смачна і проста в приготуванні солянка. Обсмажте і протушкувати капусту в каструлі з томатною пастою і спеціями. На сковороді обсмажте гриби з цибулею, потім додайте огірки. Змастіть форму, викладіть половину капусти, потім шар грибів і решту капусту. Посипте сухарями і запечіть в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!

  • Капуста - 800 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Солоний огірок - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
капустяна солянка з грибами - фото крок 1
Поріжте капусту, налийте в каструлю ложку масла і злегка обсмажте капусту. Потім додайте воду і тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин, періодично помішуючи.
капустяна солянка з грибами - фото крок 2
Поріжте цибулю і гриби і обсмажте разом на сковороді протягом 10 хвилин.
капустяна солянка з грибами - фото крок 3
Додайте порізані огірки, спеції за смаком, перемішайте і зніміть з вогню.
капустяна солянка з грибами - фото крок 4
До капусти додайте томатну пасту, сіль, спеції, винний оцет. Перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні ще хвилин 15-20.
капустяна солянка з грибами - фото крок 5
Змастіть форму, викладіть половину капусти, потім шар грибів і решту капусту. Посипте сухарями і запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах.

Схожі рецепти