Капустяна солянка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Капусту можна готувати в будь-якому вигляді - вона завжди виходить дуже смачною, до того ж, вона корисна і не містить зайвих калорій. Можна, можливо, наприклад, приготувати цю чудову солянку.
Смачна і проста в приготуванні солянка. Обсмажте і протушкувати капусту в каструлі з томатною пастою і спеціями. На сковороді обсмажте гриби з цибулею, потім додайте огірки. Змастіть форму, викладіть половину капусти, потім шар грибів і решту капусту. Посипте сухарями і запечіть в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!
- Капуста - 800 грам
- Печериці - 300 грам
- Солоний огірок - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
Поріжте капусту, налийте в каструлю ложку масла і злегка обсмажте капусту. Потім додайте воду і тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин, періодично помішуючи.
Поріжте цибулю і гриби і обсмажте разом на сковороді протягом 10 хвилин.
Додайте порізані огірки, спеції за смаком, перемішайте і зніміть з вогню.
До капусти додайте томатну пасту, сіль, спеції, винний оцет. Перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні ще хвилин 15-20.
Змастіть форму, викладіть половину капусти, потім шар грибів і решту капусту. Посипте сухарями і запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах.