Капустяна солянка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситна, смачна і шалено ароматна капустяна солянка з м'ясом в домашніх умовах - відмінний варіант для повноцінного обіду для всієї родини.
Це дуже простий рецепт капустяної солянки з м'ясом, який може взяти на замітку навіть новачок на кухні. При бажанні блюдо можна зробити гоструватим, надавши пікантність перцем чилі, наприклад.
- Капуста - 1 штука
- Свинина - 500 грам
- Сосиски і ковбаски - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Помідори - 200 грам (можна консервовані у власному соку)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Перед вами набір інгредієнтів, які будуть потрібні для приготування капустяної солянки з м'ясом.
2. Насамперед потрібно вимити й обсушити м'ясо. Нарізати невеликими кубиками.
3. Налити на сковороду трохи рослинного масла і обсмажити шматочки на сильному вогні до появи скоринки. Перекласти в глиняний горщик або сотейник з товстим дном. На сковороду викласти нарізаний дрібними кубиками цибулю.
4. Поки смажиться цибуля можна нашаткувати дрібно капусту.
5. Обсмажену цибулю перекласти в сотейник з м'ясом. Додати сіль, перець за смаком і викласти капусту. Додати очищені від шкірки помідори (використовувати в цей простий рецепт капустяної солянки з м'ясом можна і консервовані помідори). Акуратно перемішати. Накрити кришкою і залишити гаситися на повільному вогні близько 50 хвилин.
6. Для аромату додати лавровий лист і спеції за смаком. У процесі гасіння потрібно підливати по необхідності водичку. В останню чергу, приблизно за 5-7 хвилин до готовності потрібно обсмажити ковбаски і сосиски і додати в сотейник. От і все, капустяна солянка з м'ясом в домашніх умовах готова. Перед подачею можна додати трохи подрібненої зелені.