Рецепт Капустяна солянка з м'ясом фото

Капустяна солянка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста
Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Дуже ситна, смачна і шалено ароматна капустяна солянка з м'ясом в домашніх умовах - відмінний варіант для повноцінного обіду для всієї родини.

Це дуже простий рецепт капустяної солянки з м'ясом, який може взяти на замітку навіть новачок на кухні. При бажанні блюдо можна зробити гоструватим, надавши пікантність перцем чилі, наприклад.

  • Капуста - 1 штука
  • Свинина - 500 грам
  • Сосиски і ковбаски - 500 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Помідори - 200 грам (можна консервовані у власному соку)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 1
1. Перед вами набір інгредієнтів, які будуть потрібні для приготування капустяної солянки з м'ясом.
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 2
2. Насамперед потрібно вимити й обсушити м'ясо. Нарізати невеликими кубиками.
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 3
3. Налити на сковороду трохи рослинного масла і обсмажити шматочки на сильному вогні до появи скоринки. Перекласти в глиняний горщик або сотейник з товстим дном. На сковороду викласти нарізаний дрібними кубиками цибулю.
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 4
4. Поки смажиться цибуля можна нашаткувати дрібно капусту.
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 5
5. Обсмажену цибулю перекласти в сотейник з м'ясом. Додати сіль, перець за смаком і викласти капусту. Додати очищені від шкірки помідори (використовувати в цей простий рецепт капустяної солянки з м'ясом можна і консервовані помідори). Акуратно перемішати. Накрити кришкою і залишити гаситися на повільному вогні близько 50 хвилин.
капустяна солянка з м'ясом - фото крок 6
6. Для аромату додати лавровий лист і спеції за смаком. У процесі гасіння потрібно підливати по необхідності водичку. В останню чергу, приблизно за 5-7 хвилин до готовності потрібно обсмажити ковбаски і сосиски і додати в сотейник. От і все, капустяна солянка з м'ясом в домашніх умовах готова. Перед подачею можна додати трохи подрібненої зелені.

Схожі рецепти