Рецепт Солянка з м'ясом і ковбасою фото

Солянка з м'ясом і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Супи, Солянка

Солянка з приголомшливому ароматом, неймовірно смачна і ситна. Одне з найпопулярніших страв російської кухні, підходить як на обід, так і на зиязикай вечерю.

Перед подачею опустіть в кожну порцію часточку лимона. Він додасть невелику кислинку бульйону, що зробить солянку приємною на смак.

  • Свинина на кісточці - 900 грам
  • Цибулини - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Ковбаса копчена - 250 грам
  • Варена ковбаса - 250 грам
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Солоні огірки - 3 Ст. Ложки
  • Маслини - 100 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 3 щіпки
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 1
Наливаємо в каструлю 3, 5 літра води, додаємо лавровий лист, цибулину і м'ясо. Варимо на повільному вогні 2 годину.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 2
Через 2 години варіння дістаємо все з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кістки, опускаємо в бульйон. Вимикаємо вогонь на час.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 3
Нарізаємо цибулю і огірки.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 4
Викладаємо цибулю і огірки на глибоку сковороду, додаємо томатну пасту і соняшникову олію. Накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин. Після чого солимо і ретельно перемішуємо.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 5
Тонко нарізаємо ковбасу.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 6
Опускаємо в бульйон ковбаси і тушковану цибулю з огірками. Включаємо слабкий вогонь, ретельно перемішуємо, tusim 10 хвилин.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 7
Нарізаємо маслини.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 8
Крупно ріжемо петрушку.
солянка з м'ясом і ковбасою - фото крок 9
Додаємо в каструлю маслини і петрушку, перемішуємо і варимо ще 10 хвилин. Після чого викладаємо на тарілки і подаємо до столу.

Схожі рецепти