Солянка з м'ясом і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з приголомшливому ароматом, неймовірно смачна і ситна. Одне з найпопулярніших страв російської кухні, підходить як на обід, так і на зиязикай вечерю.
Перед подачею опустіть в кожну порцію часточку лимона. Він додасть невелику кислинку бульйону, що зробить солянку приємною на смак.
- Свинина на кісточці - 900 грам
- Цибулини - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Ковбаса копчена - 250 грам
- Варена ковбаса - 250 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Солоні огірки - 3 Ст. Ложки
- Маслини - 100 грам
- Петрушка - 50 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 3 щіпки
Наливаємо в каструлю 3, 5 літра води, додаємо лавровий лист, цибулину і м'ясо. Варимо на повільному вогні 2 годину.
Через 2 години варіння дістаємо все з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кістки, опускаємо в бульйон. Вимикаємо вогонь на час.
Нарізаємо цибулю і огірки.
Викладаємо цибулю і огірки на глибоку сковороду, додаємо томатну пасту і соняшникову олію. Накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин. Після чого солимо і ретельно перемішуємо.
Тонко нарізаємо ковбасу.
Опускаємо в бульйон ковбаси і тушковану цибулю з огірками. Включаємо слабкий вогонь, ретельно перемішуємо, tusim 10 хвилин.
Нарізаємо маслини.
Крупно ріжемо петрушку.
Додаємо в каструлю маслини і петрушку, перемішуємо і варимо ще 10 хвилин. Після чого викладаємо на тарілки і подаємо до столу.