Солянка з ковбасою і маслинами
(покроковий рецепт з фото)
Ваше меню без гарячого на обід? Тоді хочу поділитися чудовим варіантом: ситним, неймовірно насиченим і дивно смачним. Запам'ятовуйте цей простий рецепт, розрахований на мультиварку.
Хочу запропонувати вам ситний варіант, як приготувати солянку з ковбасою і маслинами, яловичиною, картоплею і копченими реберцями. Виходить дивно ароматне і смачне блюдо, від якого "за вуха не відтягнеш"
В даному випадку використовується мультиварка, але також цілком можна зварити солянку і на плиті, звичайно. Маслини, лимон і солоні огірочки додавайте, орієнтуючись на власний смак.
- Яловичина - 300-400 грам
- Копчені ребра - 100-150 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ковбаса - 300-400 грам (шинка, грудинка и т.Д.)
- Маслини - За смаком (порційно в тарілку)
- Солоний огірок - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист, зелень, часник)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
1. У чашу мультиварки викладіть вимиту яловичину і ароматні спеції. Влийте воду.
2. Туди ж додайте реберця.
3. І очищену картоплю цілком. Встановіть програму "бульйон" або "суп" приблизно на 1 час (час, за яке звариться у вашій техніці м'ясо).
4. В цей час очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Наріжте дрібними кубиками ковбасу (плюс інші делікатеси, якщо використовуєте) і огірочки.
5. Готовий бульйон процідіть і вилийте поки в каструльку. У чашу тим часом налийте олію, встановити програму"Žarko & Quot. Викладіть цибулю з морквою, обсмажуйте його хвилин 5, помішуючи. Після додайте огірочки і смажте ще 5 хвилин. В кінці додайте томатну пасту.
6. Слідом додайте ковбасу.
7. Картопля розімніть в пюре і додайте в чашу. Туди ж викладіть реберця і нарізану яловичину. Акуратно залийте бульйоном. Додати сіль, додайте спеції.
8. Встановіть програму "суп" з 10 хвилин.
9. Перед подачею додайте маслини, зелень, часник, лимон і (по бажанню) сметану.
Смачного!
Смачного!