Солянка з маслинами і лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт солянки, який мені здається дуже вдалим. Солянка - відмінне друга страва, густе і насичене, з чудовим ароматом і характерною кислинкою. Рекомендую до обіднього столу!
До вашої уваги - простий рецепт приготування солянки з маслинами і лимоном. Для цього обідньої страви використовують м'ясні набори, чим різноманітніші - тим краще. Додатково я додаю обсмажені печериці, що надає насиченості. Хай щастить!
- Ковбаса - 750 грам (варена і шинка)
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Огірки солені - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 2-3 Dolek
- Маслини - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
У киплячій, підсоленій воді варимо очищений і порізану картоплю. Не забувайте видаляти з'являється піну!
Всі ковбасні вироби разом з цибулею дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до легкої золотистої.
Морква очищаємо і дрібно нарізаємо. Додаємо овочі на сковороду до ковбаси. Обсмажуємо разом 7-8 хвилин.
Тепер додайте до картоплі в каструлю ковбасу, морква, цибуля і ковбасні вироби. Варіть до готовності картоплі.
Солоні огірки наріжте, зелень промийте і подрібніть.
Гриби нарізаємо пластинками. Обсмажуємо на рослинному маслі 7-8 хвилин.
Додаємо до майже готового картоплі зелень, гриби і огірки. Варимо 10 хвилин.
Готова солянка подається до столу зі сметаною, маслинами і скибочками лимона. Смачного!