Солянка з лимоном і оливками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити солянку з лимоном і оливками в домашніх умовах. Це дуже цікаве перша страва - смачне і ситне. Думаю, вам обов'язково припаде до душі такий наваристий супчик!
Рецепт приготування солянки з лимоном і оливками доведеться вам до душі вже хоча б тому, що в цей суп ви можете додавати будь-які м'ясні продукти: смак від цього тільки виграє! І, звичайно, поєднання копченостей, лимон і маслини - дуже смачна класика, перевірена часом. Вам сподобається!
- Яловичина - 700 грам
- Варена ковбаса - 200 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Бекон - 200 грам
- Мисливські ковбаски - 200 грам
- Солоні огірки - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Оливки - 1 штука(1 невелика банку з розсолом)
1. Яловичину розморозимо, промиємо. Помістимо в воду, і нехай на середньому вогні вариться. Не забудьте зняти піну. Тим часом нарізаємо всі м'ясні продукти, обсмажуємо їх на сковороді.
2. На окремій сковороді обсмажити подрібнені цибулю, морква і солоні огірки. Сюди ж додамо томатну пасту і спеції за смаком.
3. Змішаємо все разом і згасимо ще 10-15 хвилин.
4. Закладаємо в бульйон, Поставка лимонний сік і лимонну I (часточками), оливки разом з розсолом - і пробуємо на смак. За необхідності додайте ще спецій. Готово!