Солянка з оливками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт приготування солянки з оливками і ковбасою. Смачне і насичене блюдо, яке припаде до душі всім без винятку. Відмінна альтернатива звичному супу - ситна і соковита солянка!
Рецепт приготування солянки з оливками і ковбасою вам сподобається. Виходить ситне і насичене за смаком перша страва, яке за цими параметрами може змагатися навіть із знаменитим українським борщем! думаю, вам сподобається така солянка, спробуйте її приготувати!
- Яловичина - 500 грам
- Ковбаса копчена - 300 грам
- Шинка - 200 грам
- Салямі - 150 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Каперсами - 100 грам
- Оливки - 100 грам
- Томатна паста - 20 грам
- Спеції - За смаком
1. Всі ковбасні вироби наріжемо кубиками, м'ясо теж поріжемо кубиками і обсмажити на сковороді. Помістимо в каструлю разом із залишками масла.
2. Туди ж додамо ріпчасту цибулю (нарізаний півкільцями), зелена цибуля і подрібнену моркву. Перемішаємо, заллємо водою і доведемо до кипіння на маленькому вогні.
3. Додамо оливки, картоплю, томатну пасту, каперси і лимон. Спеції - за смаком. Варимо до готовності картоплі.
Ось така виходить смакота. Смачного!