Рецепт Солянка з маслинами фото

Солянка з маслинами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Маслини
Низькокалорійні
На обід
Супи, Солоне, Солянка

Один з моїх улюблених осеннью-зиязиках рецептів - солянка з маслинами. Суп володіє особливою насиченістю і неповторним смаком, який так цінують любителі цієї страви. Обов'язково зваріть на обід!

Це класичний рецепт приготування солянки з маслинами. М'ясні інгредієнти підійдуть будь-які, чим більше і різноманітніше - тим краще. Наприклад, використовуйте ковбасу варену і копчену, шинку або навіть салямі. Перед подачею на стіл готовий суп повинен настоятися під кришкою приблизно 15 хвилин. Хай щастить!

  • Картопля - 4-5 штук
  • Ковбаса копчена - 400 грам (шинка)
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Маслини - 7-8 штук
  • Крем - За смаком
солянка з маслинами - фото крок 1
Опускаємо в киплячу підсолену воду картопля, очищений і порізаний кубиками.
солянка з маслинами - фото крок 2
Очищаємо цибулю та моркву, дрібно їх нарізаємо. Ковбасу також наріжемо невеликими шматочками. Обсмажуємо все на рослинному маслі, до золотистого кольору.
солянка з маслинами - фото крок 3
Додайте овочі і ковбасу в каструлю до картоплі. Варіть до готовності картоплі.
солянка з маслинами - фото крок 4
Зелень промийте і подрібніть. Солоні огірки поріжте невеликими скибочками.
солянка з маслинами - фото крок 5
Додаємо огірки і зелень в каструлю, перемішуємо і варимо 10 хвилин. Якщо вам здається, що вийшло не дуже насичено, можна додати трохи оцту.
солянка з маслинами - фото крок 6
При подачі на стіл додайте в суп порізані маслини, скибочки лимона і сметану. Смачного!

Схожі рецепти