Солянка з маслинами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Один з моїх улюблених осеннью-зиязиках рецептів - солянка з маслинами. Суп володіє особливою насиченістю і неповторним смаком, який так цінують любителі цієї страви. Обов'язково зваріть на обід!
Це класичний рецепт приготування солянки з маслинами. М'ясні інгредієнти підійдуть будь-які, чим більше і різноманітніше - тим краще. Наприклад, використовуйте ковбасу варену і копчену, шинку або навіть салямі. Перед подачею на стіл готовий суп повинен настоятися під кришкою приблизно 15 хвилин. Хай щастить! 
- Картопля - 4-5 штук
 - Ковбаса копчена - 400 грам (шинка)
 - Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
 - Морква - 1-2 штук
 - Огірки солені - 2 штуки
 - Зелень - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Лимон - 1/3 штуки
 - Маслини - 7-8 штук
 - Крем - За смаком
 

Опускаємо в киплячу підсолену воду картопля, очищений і порізаний кубиками.

Очищаємо цибулю та моркву, дрібно їх нарізаємо. Ковбасу також наріжемо невеликими шматочками. Обсмажуємо все на рослинному маслі, до золотистого кольору.

Додайте овочі і ковбасу в каструлю до картоплі. Варіть до готовності картоплі.

Зелень промийте і подрібніть. Солоні огірки поріжте невеликими скибочками.

Додаємо огірки і зелень в каструлю, перемішуємо і варимо 10 хвилин. Якщо вам здається, що вийшло не дуже насичено, можна додати трохи оцту.

При подачі на стіл додайте в суп порізані маслини, скибочки лимона і сметану. Смачного!