Солянка з маслинами
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх улюблених осеннью-зиязиках рецептів - солянка з маслинами. Суп володіє особливою насиченістю і неповторним смаком, який так цінують любителі цієї страви. Обов'язково зваріть на обід!
Це класичний рецепт приготування солянки з маслинами. М'ясні інгредієнти підійдуть будь-які, чим більше і різноманітніше - тим краще. Наприклад, використовуйте ковбасу варену і копчену, шинку або навіть салямі. Перед подачею на стіл готовий суп повинен настоятися під кришкою приблизно 15 хвилин. Хай щастить!
- Картопля - 4-5 штук
- Ковбаса копчена - 400 грам (шинка)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Огірки солені - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимон - 1/3 штуки
- Маслини - 7-8 штук
- Крем - За смаком
Опускаємо в киплячу підсолену воду картопля, очищений і порізаний кубиками.
Очищаємо цибулю та моркву, дрібно їх нарізаємо. Ковбасу також наріжемо невеликими шматочками. Обсмажуємо все на рослинному маслі, до золотистого кольору.
Додайте овочі і ковбасу в каструлю до картоплі. Варіть до готовності картоплі.
Зелень промийте і подрібніть. Солоні огірки поріжте невеликими скибочками.
Додаємо огірки і зелень в каструлю, перемішуємо і варимо 10 хвилин. Якщо вам здається, що вийшло не дуже насичено, можна додати трохи оцту.
При подачі на стіл додайте в суп порізані маслини, скибочки лимона і сметану. Смачного!