Рецепт Піца з маслинами і ковбасою фото

Піца з маслинами і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Оливки, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Святковий обід
Випічка, Піца

Піца з маслинами і ковбасою відрізняється цікавим смаком. Вона - ситна, проста в приготуванні і дуже швидко випікається. Крім оливок і ковбаси, знадобиться сир, томатна паста і тісто. Вперед!

Піцу з маслинами і ковбасою можна готувати з сиром або без. У духовці вона запікається близько 15 хвилин, а нарізку ковбаси і оливок ви підготуєте за хвилин 5. Єдина "зупинка" - тісто, його треба буде місити ще хвилин 10. Поїхали!

Як приготувати піцу з оливками і ковбасою?

1. З борошна, води, розпушувача і оливкового масла замісити тісто. Важливо! Борошно обов'язково треба просіяти. Спочатку змішайте сухі інгредієнти, потім додайте оливкову олію і воду. Тісто не повинно липнути до рук і повинно бути еластичним.

2. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів. Стандартний деко для духовки застеліть пергаментом. Тісто розкачати за розміром дека. Викладіть на нього.

3. Тісто змастіть томатним пюре.

4. Сир натріть на тертці і викладіть поверх томатного пюре.

5. Маслини наріжте на кружечки. Ковбасу також тонко наріжте.

6. Викладіть приготовані маслини і ковбасу на основу з пюре і сиром.

7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.

Піца з маслинами і ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 80 грам
  • Маслини - 8-10 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла - 100 грам (можна замінити жовтим)
Піцу з маслинами і ковбасою можна готувати з сиром або без. У духовці вона запікається близько 15 хвилин, а нарізку ковбаси і оливок ви підготуєте за хвилин 5. Єдина "зупинка" - тісто, його треба буде місити ще хвилин 10. Поїхали!

Як приготувати піцу з оливками і ковбасою?

1. З борошна, води, розпушувача і оливкового масла замісити тісто. Важливо! Борошно обов'язково треба просіяти. Спочатку змішайте сухі інгредієнти, потім додайте оливкову олію і воду. Тісто не повинно липнути до рук і повинно бути еластичним.

2. Духовку дозволите нагріватися на 190 градусів. Стандартний деко для духовки застеліть пергаментом. Тісто розкачати за розміром дека. Викладіть на нього.

3. Тісто змастіть томатним пюре.

4. Сир натріть на тертці і викладіть поверх томатного пюре.

5. Маслини наріжте на кружечки. Ковбасу також тонко наріжте.

6. Викладіть приготовані маслини і ковбасу на основу з пюре і сиром.

7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.

Піца з маслинами і ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти