Рецепт Солянка з ковбасою і капустою фото

Солянка з ковбасою і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Картопля , Огірок , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Ділюся цікавим, ситним, але при цьому - простим рецептом солянки з ковбасою і капустою. У домашніх умовах таке блюдо"змітається" дочиста, так що готуйте відразу з запасом, щоб була добавка!

Опис приготування:

Взагалі я не можу сказати, що так вже сильно люблю солянку. Але так вийшло, що в родині її все прямо обожнюють! Доводиться йти на поступки і готувати так, щоб вона не вийшла дуже вже солона і"ядреная" . Цей рецепт - то, що потрібно! Смак виходить ніжний, без явного"огіркової-рибного" запаху. Спробуйте!

  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Риба - 200 грам
  • Капуста квашена - 150 грам
  • Огірки мариновані - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 За смаком
  • Картопля - 6 штук
солянка з ковбасою і капустою - фото крок 1
1. Картоплю миємо, чистим, ріжемо і заливаємо холодною водою. Відварюємо разом з"бульйонні" приправами кшталт лаврового листа і перцю горошком.
солянка з ковбасою і капустою - фото крок 2
2. Тим часом нарізаємо соломкою все м'ясні інгредієнти. Обсмажуємо їх до рум'яності. Копчена ковбаса в процесі виділить багато жиру, тому масло додавати не треба. Перекладаємо м'ясо в суп після того, як закипить вода. Зменшимо вогонь.
солянка з ковбасою і капустою - фото крок 3
3. А на тій же сковороді, де ще залишилося трохи жиру від ковбаси, обсмажити подрібнену цибулю і огірочки! Коли цибуля зарум'яниться, додамо томатну пасту. Перемішаємо, tusim, поки паста не потемніє. Відправимо в каструлю, додаємо навздогін капусту. Спеції додамо за смаком.
солянка з ковбасою і капустою - фото крок 4
4. Доводимо майже готову солянку під кришкою до кипіння. За необхідності додайте ще спецій.
солянка з ковбасою і капустою - фото крок 5
5. Готово! подавайте, прикрасивши кожну тарілку половинками маслин, свіжою зеленню і шматочком лимона!

Схожі рецепти