Солянка з ковбасою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим, ситним, але при цьому - простим рецептом солянки з ковбасою і капустою. У домашніх умовах таке блюдо "змітається" дочиста, так що готуйте відразу з запасом, щоб була добавка!
Взагалі я не можу сказати, що так вже сильно люблю солянку. Але так вийшло, що в родині її все прямо обожнюють! Доводиться йти на поступки і готувати так, щоб вона не вийшла дуже вже солона і "ядреная" . Цей рецепт - то, що потрібно! Смак виходить ніжний, без явного "огіркової-рибного" запаху. Спробуйте!
- Варена ковбаса - 300 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Риба - 200 грам
- Капуста квашена - 150 грам
- Огірки мариновані - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
- Картопля - 6 штук
1. Картоплю миємо, чистим, ріжемо і заливаємо холодною водою. Відварюємо разом з "бульйонні" приправами кшталт лаврового листа і перцю горошком.
2. Тим часом нарізаємо соломкою все м'ясні інгредієнти. Обсмажуємо їх до рум'яності. Копчена ковбаса в процесі виділить багато жиру, тому масло додавати не треба. Перекладаємо м'ясо в суп після того, як закипить вода. Зменшимо вогонь.
3. А на тій же сковороді, де ще залишилося трохи жиру від ковбаси, обсмажити подрібнену цибулю і огірочки! Коли цибуля зарум'яниться, додамо томатну пасту. Перемішаємо, tusim, поки паста не потемніє. Відправимо в каструлю, додаємо навздогін капусту. Спеції додамо за смаком.
4. Доводимо майже готову солянку під кришкою до кипіння. За необхідності додайте ще спецій.
5. Готово! подавайте, прикрасивши кожну тарілку половинками маслин, свіжою зеленню і шматочком лимона!