Солянка з ковбасою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Солянка - моє улюблене перша страва. Вона ситна, смачна, густа, добре зігріває взимку. Солянка з ковбасою в мультиварці - спрощений варіант солянки (без м'яса), але теж дуже смачна. Спробуйте!
Цей рецепт солянки з ковбасою в мультиварці дуже простий. Я називаю її чергової, так як готується вона із залишків різних ковбас і не вимагає особливої підготовки. Солянка виходить смачною і корисною, хоча в рецепт не входить м'ясо або м'ясний бульйон. Але за рахунок того, що солянка з ковбасою в мультиварці готується довго, три години вона як би нудиться, настоюється. У готову солянку обов'язково додайте лимон і маслини, а також сметану. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Ковбаса - 150-200 грам
- Курка копчена - 200 грам
- Масло рослинне - 2 штуки
- Перець горошок - 5 штук
- Вода - 2 L (за смаком)
Порізати цибулю і моркву.
В мультиварці на режимі "жарка овочів" на рослинній олії обсмажити цибулю і моркву.
Нарізати огірки.
Додати до моркви огірки, томатну пасту розмішати і обсмажувати.
Кубиками порізати картоплю і додати в мультиварку.
Додати ковбасу і курку, порізані на шматочки.
У мультиварку долити розсіл, воду, горошок і поставити на режим гасіння на години, а потім залишити ще на годину на режимі гасіння.
Подати солянку з оливками, лимоном і сметаною.