Солянка з квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати солянку з квасолею на зиму. Дуже смачне і дуже цікаве блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі! Взимку воно відмінно замінить перша страва або доповнить гарнір!
З таким рецептом приготування солянки з квасолею на зиму ви точно не пропадете! смачне, ніжне, і при цьому вельми ситне блюдо вам точно сподобається! Якщо таку солянку нагріти - вона може подаватися, як дуже густий суп, а якщо подавати холодною - як доповнення до гарнірів і м'ясних страв. Зручно. Правда? Спробуйте самі!
- Квасоля - 1 кілограм
- Помідори - 2.5 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Перець солодкий - 1 кілограм
- Цибуля - 0.5 кілограма
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Оцет 70% - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 0.5 L

1. Квасоля замочимо на 12 годин, далі приступимо: помідори поріжемо часточками, морква натерти, солодкий перець ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями. Складаємо все в каструлю, додамо цукор, сіль, перець, олія, оцет і перемішати.

2. Після того, як блюдо закипить, варимо дві години дуже маленькому вогні, періодично перемішуючи, щоб не пригорає.

3. Розкладаємо по підготовленим стерильним баночках і закриваємо на зиму. Готово!