Рецепт Солянка з квасолею на зиму фото

Солянка з квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід
Заготовки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати солянку з квасолею на зиму. Дуже смачне і дуже цікаве блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі! Взимку воно відмінно замінить перша страва або доповнить гарнір!

Опис приготування:

З таким рецептом приготування солянки з квасолею на зиму ви точно не пропадете! смачне, ніжне, і при цьому вельми ситне блюдо вам точно сподобається! Якщо таку солянку нагріти - вона може подаватися, як дуже густий суп, а якщо подавати холодною - як доповнення до гарнірів і м'ясних страв. Зручно. Правда? Спробуйте самі!

  • Квасоля - 1 кілограм
  • Помідори - 2.5 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 1 кілограм
  • Цибуля - 0.5 кілограма
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Оцет 70% - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 0.5 L
солянка з квасолею на зиму - фото крок 1
1. Квасоля замочимо на 12 годин, далі приступимо: помідори поріжемо часточками, морква натерти, солодкий перець ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями. Складаємо все в каструлю, додамо цукор, сіль, перець, олія, оцет і перемішати.
солянка з квасолею на зиму - фото крок 2
2. Після того, як блюдо закипить, варимо дві години дуже маленькому вогні, періодично перемішуючи, щоб не пригорає.
солянка з квасолею на зиму - фото крок 3
3. Розкладаємо по підготовленим стерильним баночках і закриваємо на зиму. Готово!

Схожі рецепти