Солянка з копченостями в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний суп, подати який можна в хлібі або хлібної булочці. Я розповім вам, як приготувати солянку з копченостями в хлібі, дивіться!
Рецептів солянок дуже багато, цей рецепт не класичний, але зате дуже смачний. Суп має дуже яскраво виражений копчений аромат і смак, кисло-гострий, наваристий і калорійний. Вибір м'яса великий, для солянки відмінно підходить яловичина, яловичий язик, нежирна свинина. Щоб отримати хороший бульйон, додайте овочів, крім цибулі можна покласти моркву, селера, спеції. Готовий бульйон обов'язково процідіть. М'ясо охолодіть так, щоб можна було утримати в руках і порізати. Замість томатної пасти можна використовувати свіжі томати, тоді бульйон під час смаження не додавайте, щоб випарувати зайву вологу. Пробуйте мою солянку!
- М'ясо - 500 грам (свинина, яловичина)
- Копченості - 300 грам (ребра)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Солоний огірок - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Шинка - 100 грам
- Ковбаса - 100 грам (копчена)
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Оливки чорні - За смаком (без кісточок)
- Каперси мариновані - За смаком
- Вода - 1, 5-2 L
- Лимон - За смаком (для подачі
) - Крем - За смаком (для подачі
) - Зелень - За смаком (для подачі)
- Хліб або хлібний булочки - За смаком (за кількістю едаков)
1. Для солянки потрібно спочатку зварити м'ясний бульйон і м'ясо. Вимийте м'ясо, покладіть його в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння, provara 5-10 хвилин, злийте всю воду, обполосніть каструлю. Залийте м'ясо свіжою водою, покладіть цілу цибулину і варіть 1, 5 години до готовності м'яса. В кінці варіння, хв 15 покладіть лавровий лист, пару горошин запашного перцю. Готовий бульйон відцідити, окремо покладіть остигати м'ясо.
2. Поріжте цибулю, морква й огірки кубиками. Обсмажте на олії спочатку цибулю, потім через пару хвилин покладіть моркву, і через пару хвилин огірочки. Смажте ще хвилин 5.
3. Покладіть томатну пасту, додайте склянку бульйону м'ясного і тушкуйте зажарку до готовності моркви.
4. Готово. Зніміть з плити.
5. Поріжте ребра по м'ясної прошарку уздовж, інші м'ясні продукти кубиками, включаючи м'ясо варене.
6. З'єднайте м'ясні продукти, смажені овочі, бульйон м'ясний, додайте оливки без кісточок, каперсами, сіль і перець мелений. Проваріть солянку 8-10 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте настоятися хвилин 20.
7. В хлібі (хлібної булочки) зріжте кришечку, видаліть м'якоть, всередині змастіть білком яєчним і підсушіть в духовці.
8. Наповніть спочатку гущею хліб, потім покладіть часточку лимона, сметану, зелень і залийте юшкою.
9. Смачного, солянка з копченостями в хлібі готова!