Рецепт Квасолевий суп з копченостями фото

Квасолевий суп з копченостями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Квасолевий суп з копченостями приготувати просто. Єдине, що треба передбачити заздалегідь, - замочити квасолю на ніч. Суп будемо варити на готовому бульйоні, тому і він повинен у вас вже бути.

Опис приготування:

Як приготувати квасолевий суп з копченостями?

1. Приготуйте квасоля згідно з вказівками на упаковці, замочіть на ніч.

2. Приготуйте овочі і м'ясо для супу. Бекон наріжте смужками або квадратиками. Цибуля, морква і часник почистіть. Цибулю і моркву наріжте кубиками. Часник подрібніть. Болгарський перець почистіть, промийте і наріжте півкільцями або четвертинками кілець. Подрібніть селера. Копчену ковбаску наріжте кружальцями або полукружкамі.

3. У великій каструлі обсмажте бекон. Витягніть. На жиру від бекону обсмажте фарш. Потім злегка обсмажте нарізані ковбаски. Обсмажений фарш і ковбаски викладіть до бекону.

4. У каструлі з жиром на середньому вогні обсмажте моркву, цибуля і селера до м'якості. Додайте часник, чорний перець. Смажте ще 3 хвилини. Потім додайте борошно, перемішайте і смажте ще пару хвилин.

5. Додайте в каструлю квасоля, обсмажені бекон, фарш, ковбаски, протерті томати, бульйон або воду, томатну пасту, перець і сіль. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного. Суп повинен повільно кипіти. Варіть суп протягом години з відкритими кришкою, періодично помішуючи.

6. По закінченню години виконайте тест п'яти квасолин. Виберіть 5 fasolek, спробуйте. Якщо всі вони готові, значить, суп теж готовий.

7. Подавайте квасолевий суп з копченостями з улюбленим хлібом, прикрасьте зеленню.

Смачного!


  • Квасоля - 900 грам
  • Бекон копчений - 6 скибочок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Селера, стебла - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Маргарин або яловичий жир - 2 Ст. Ложки
  • Фарш із яловичини - 350 грам
  • Копчена домашня ковбаска - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Бульйон або вода - 6 склянок
  • Протерті томати - 350 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
Як приготувати квасолевий суп з копченостями?

1. Приготуйте квасоля згідно з вказівками на упаковці, замочіть на ніч.

2. Приготуйте овочі і м'ясо для супу. Бекон наріжте смужками або квадратиками. Цибуля, морква і часник почистіть. Цибулю і моркву наріжте кубиками. Часник подрібніть. Болгарський перець почистіть, промийте і наріжте півкільцями або четвертинками кілець. Подрібніть селера. Копчену ковбаску наріжте кружальцями або полукружкамі.

3. У великій каструлі обсмажте бекон. Витягніть. На жиру від бекону обсмажте фарш. Потім злегка обсмажте нарізані ковбаски. Обсмажений фарш і ковбаски викладіть до бекону.

4. У каструлі з жиром на середньому вогні обсмажте моркву, цибуля і селера до м'якості. Додайте часник, чорний перець. Смажте ще 3 хвилини. Потім додайте борошно, перемішайте і смажте ще пару хвилин.

5. Додайте в каструлю квасоля, обсмажені бекон, фарш, ковбаски, протерті томати, бульйон або воду, томатну пасту, перець і сіль. Доведіть до кипіння, потім знизьте вогонь до середньо-повільного. Суп повинен повільно кипіти. Варіть суп протягом години з відкритими кришкою, періодично помішуючи.

6. По закінченню години виконайте тест п'яти квасолин. Виберіть 5 fasolek, спробуйте. Якщо всі вони готові, значить, суп теж готовий.

7. Подавайте квасолевий суп з копченостями з улюбленим хлібом, прикрасьте зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти