Суп квасолевий з копченостями
(покроковий рецепт з фото)
Суп квасолевий з копченостями - ще один простий у приготуванні суп з насиченим смаком. Цей рецепт знає практично будь-яка домогосподарка. Якщо вам ще не доводилося його готувати, то настав той час.
Рецепт приготування суа квасоляного з копченостями простий у виконанні. Звичайно, суп забере у вас небагато часу, але повірте, це варто того. Густий, наваристий, дуже смачний суп виходить - Запевнюю вас, після такого обіду ви залишитеся ситими і задоволеними. Отже, розповідаю, як приготувати суп квасолевий з копченостями - один з моїх найулюбленіших супів домашньої кухні.
- Червона квасоля - 250 грам
- Копченості - 350 грам (будь-які, наприклад свиняча грудинка.)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Морквина - 2 штуки
- Зелень - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Масло рослинне - - За смаком
Давайте спершу приготуємо всі необхідні продукти.
Червону квасолю насамперед потрібно добре промити, залити водою і відправити все це справа варитися на маленькому вогні з відкритими кришкою, приблизно на 50 хвилин (що б квасоля була практично повністю розм'якшена) і звичайно ж посолити.
Подрібнити цибулю
Натерти морквину на середній терці
Нарізати кубиками свинячу грудку
Картоплю так само нарізати кубиками
Подрібнити помідор
На пательню, яку спочатку змастити олією, обсмажуємо грудку
На сковорідці, знову таки змащеній олією, обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин. Далі додаємо моркву і слідом подрібнений помідор. Все це трохи посолити і тримати на вогні приблизно 2 моменти.
У бульйон додати обсмажену грудинку і довести до кипіння. Потім додати картоплю і теж довезти до кипіння. Додати обсмажені овочі і все добре перемішати. Суп варити до розм'якшення овочів. Для 3 хвилини до закінчення додати чорний перець, подрібнену зелень і подрібнений зубчик часнику.
Суп квасолевий з копченостями готовий! Бажано подавати з великою кількістю подрібненої свіжої зелені.