Горохова каша з копченостями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як приготувати горохову кашу з копченостями. Виходить швидке в приготуванні і шалено смачна страва. Смачно, ситно і аромат приголомшливий. Словом, відмінна альтернатива звичайним гарнірів.
Ділюся простим рецептом горохового каші з копченостями. Блюдо виходить відмінне - ароматне і апетитне. Так що навіть якщо у вашій родині горохову кашу не особливо шанують, спробуйте один раз приготувати з м'ясною засмажкою, і всі домашні критики самі в чергу за добавкою вишикуються! 
- Горох - 200 грам
 - Копченості - 200 грам (у мене - свиняча рулька)
 - Цибуля - 2 штуки
 - Спеції - За смаком
 

1. Горох попередньо замочуємо на ніч. Прополоскати, заливаємо свіжою водою і ставимо на вогонь. Варимо, поки не розваритися повністю. Знімаємо піну, і вже готовий горох солимо.

2. Копченості та цибулю дрібно ріжемо. Обсмажити до рум'яної. Я масло не додавала - з рульки витоплюється жир. Але якщо у вас шматок не жирний, додайте масла.

3. Додамо горох і перемішаємо. Обсмажити ще трохи. За смаком можна ще додати спеції і сіль.

4. Блюдо готово! Смачного!