Рецепт Солянка з капусти фото

Солянка з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Солянка з капусти - ідеальне блюдо, коли потрібно розвантажити холодильник. Заважаємо безліч різних інгредієнтів - і отримуємо дуже смачна страва.

Солянка з капусти - це таке пост-святкове блюдо, коли в холодильнику залишається безліч інгредієнтів, і з них потрібно що-небудь приготувати. Суть солянки - змішування безлічі різних інгредієнтів. Само слово "солянка" з цієї причини навіть вийшло за рамки кулінарії - воно і в світі означає будь-яку суміш різнорідних предметів або людей. Так і тут - змішуємо одне, інше, третій, четверте - і отримуємо дуже симпатичне блюдо.

  • Капуста - 1, 5 кілограма
  • Свинина - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Солоні огірки - 4 штуки
  • Солоні помідори - 5 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець, сіль - - За смаком
солянка з капусти - фото крок 1
Капусту добре промити і або дрібно нашаткувати, або натерти на тертці.
солянка з капусти - фото крок 2
Дрібно нарізаємо цибулю.
солянка з капусти - фото крок 3
Огірочки і моркву натираємо на дрібній тертці.
солянка з капусти - фото крок 4
Берем сотейник, розігріваємо в ньому масло. Кладемо нарізане кубиками м'ясо, половину цибулі і часнику, і обсмажуємо до напівготовності м'яса.
солянка з капусти - фото крок 5
Потім додаємо в сотейник капусту, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 10-12 хвилин. Одночасно при цьому, в сковороді тушкуємо цибулю, часник, морква й огірки. Потім овочі перекладаємо в сотейник до м'яса і капусті, додаємо томатну пасту, помідори і лавровий лист. Тушкуємо ще 30 хвилин на слабкому вогні. Готово!

Схожі рецепти