Солянка з кабачками і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо для пісного вечері або як гарнір до риби або м'яса. Приготувати можна в мультиварці, на сковороді з глибокими бортами або казані. Дивіться рецепт!
Подрібніть всі овочі для солянки. Перемішайте, приправити сіллю, поперчіть. Додайте томатну пасту або сік і протушкувати на олії. Хай щастить!
- Кабачки - 500 грам
- Капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або стакан томатного соку)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Приготуйте продукти для солянки. Кабачки підійдуть як свіжі, так і заморожені кубиками, попередньо розморожувати їх не потрібно. Очистіть овочі від шкірки, все ретельно вимийте і висушіть.
Наріжте тонко капусту.
Цибуля поріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці.
На дно мультиварки налийте рослинне масло. Покладіть в каструлю капусту, кабачки, цибуля, морква, томатну пасту, сіль, перець і трохи води (приблизно 100 мл.). Якщо використовуєте томатний сік замість пасти, воду додавати не потрібно. Перемішайте все. Встановіть каструлю в мультиварку, включите режим "суп" або "каша" і тушкувати 45 хвилин.
В самому кінці гасіння додайте рубаний кріп. Солянка з кабачками і капустою готова. Подавайте її зі сметаною. Смачного!