Рецепт Солянка м'ясна з капустою фото

Солянка м'ясна з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Пісні страви
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навариста, ситна і дуже смачна солянка м'ясна з капустою в домашніх умовах - відмінний рецепт для всієї родини. Хочете дізнатися, як приготувати цю страву? запам'ятовуйте, все досить просто.

Опис приготування:

1. В рецепт приготування солянки м'ясної з капустою найкраще використовувати свинину і яловичину, щоб бульйон був більш наваристим і смачним. М'ясо вимийте і викладіть в каструлю. Залийте водою і відправте на вогонь. Варіть на середньому вогні, прибираючи піну, до м'якості м'яса.

2. Готовий бульйон процідити, а м'ясо остудіть трохи і наріжте невеликими шматочками.

3. Доведіть бульйон знову до кипіння. Додати сіль за смаком.

4. Очистіть і наріжте кубиками картоплю. Надішліть в бульйон і варіть на середньому вогні.

5. Паралельно розігрійте рослинне масло на сковороді.

6. Очистіть цибулину і наріжте кубиками.

7. Обсмажте до прозорості, а потім викладіть на сковороду капусту.

8. Через 20 хвилин додайте дрібно нарізаний маринований огірок.

9. Слідом можна викласти на сковороду томатну пасту. Акуратно все перемішайте і через пару хвилин перекладіть весь вміст в каструлю з бульйоном.

10. На окремій сковороді обсмажте нарізані копченості. Ще один інгредієнт, яким можна доповнити класичний рецепт солянки м'ясної з капустою - це гриби. Їх потрібно попередньо обсмажити на окремій сковороді.

11. Викладіть в каструлю копченості, додайте сіль і перець за смаком. Додайте відварене і нарізане м'ясо.

12. Варіть близько 10 хвилин, а потім зніміть з вогню і залиште під кришкою ще хвилин на 15-20.

Ось і весь рецепт, як приготувати солянку м'ясну з капустою. Перед подачею доповнити блюдо можна свіжою зеленню, маслинами і скибочкою лимона.

  • М'ясо - 500 грам (яловичина і свинина)
  • Капуста квашена - 300 грам
  • Огірок маринований - 1-2 штук
  • Копченості - 250 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 3-5 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Гриби - 200 грам (по бажанню)
1. В рецепт приготування солянки м'ясної з капустою найкраще використовувати свинину і яловичину, щоб бульйон був більш наваристим і смачним. М'ясо вимийте і викладіть в каструлю. Залийте водою і відправте на вогонь. Варіть на середньому вогні, прибираючи піну, до м'якості м'яса.

2. Готовий бульйон процідити, а м'ясо остудіть трохи і наріжте невеликими шматочками.

3. Доведіть бульйон знову до кипіння. Додати сіль за смаком.

4. Очистіть і наріжте кубиками картоплю. Надішліть в бульйон і варіть на середньому вогні.

5. Паралельно розігрійте рослинне масло на сковороді.

6. Очистіть цибулину і наріжте кубиками.

7. Обсмажте до прозорості, а потім викладіть на сковороду капусту.

8. Через 20 хвилин додайте дрібно нарізаний маринований огірок.

9. Слідом можна викласти на сковороду томатну пасту. Акуратно все перемішайте і через пару хвилин перекладіть весь вміст в каструлю з бульйоном.

10. На окремій сковороді обсмажте нарізані копченості. Ще один інгредієнт, яким можна доповнити класичний рецепт солянки м'ясної з капустою - це гриби. Їх потрібно попередньо обсмажити на окремій сковороді.

11. Викладіть в каструлю копченості, додайте сіль і перець за смаком. Додайте відварене і нарізане м'ясо.

12. Варіть близько 10 хвилин, а потім зніміть з вогню і залиште під кришкою ще хвилин на 15-20.

Ось і весь рецепт, як приготувати солянку м'ясну з капустою. Перед подачею доповнити блюдо можна свіжою зеленню, маслинами і скибочкою лимона.

Схожі рецепти