Солянка збірна м'ясна з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Існує маса різноманітних рецептів перших страв. Солянка славиться ароматом і насиченістю. Тут я розповім, як приготувати солянку збірну м'ясну з капустою. Смак такий, що пальчики оближеш!
Споконвіку солянка вважалася традиційним російським блюдом. Своєрідний солоно-кислуватий присмак, насичений і гармонійний смак. Також це блюдо відрізняє фантастичний аромат, здатний пробудити будь-який апетит. Приготування солянки - процес досить трудомісткий, але результат вартий того!
- М'ясний бульйон - 4 L
- М'ясо відварне - 500 грам
- Капуста - 1 штука (невеликого розміру)
- Томатна паста - 150 грам
- Варена ковбаса - 100 грам
- Грудинка копчена - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Розсіл огірків - 100 мілілітрів
- Огірки солені - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Перець червоний гострий - 0, 5 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Лист лавровий - 3 штуки
- Картопля - 5 штук
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 3 пучка
Шаткуємо дрібно капусту. Огірки і картоплю рубаємо маленькими кубиками. Викладаємо в більшу каструлю, додаємо маслини, заливаємо розсолом, кладемо лавровий лист. Засипаємо цукром і 1 ст.Ложкой солі, ретельно перемішуємо, ставимо на вогонь. Якщо рідини зовсім мало, заливаємо трохи бульйоном. tusim, поки не приготуються капуста з картоплею.
Очищаємо цибулю, ріжемо його невеликими кубиками. Морквину натираємо на тертці. Перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння, нарізаємо м'якоть. Копченості з м'яса і відварне м'ясо ріжемо маленькими шматочками.
На сковороду викладаємо цибулю, перець, морква. Обсмажуємо до золотистого відтінку. Для 5 хвилин до готовності овочів додаємо туди нарізане м'ясо і копченості. Приправляємо томатною пастою. tusim 10 хвилин.
Додаємо в каструлю бульйон, овочі з м'ясом, перемішуємо. Варимо ще 7 хвилин, пробуємо на сіль, при необхідності досолюємо. Як тільки суп закипить, накриваємо його кришкою і даємо настоятися півгодини.
Блюдо готово!
Блюдо готово!