Рецепт Солянка збірна м'ясна з капустою фото

Солянка збірна м'ясна з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Солянка

Існує маса різноманітних рецептів перших страв. Солянка славиться ароматом і насиченістю. Тут я розповім, як приготувати солянку збірну м'ясну з капустою. Смак такий, що пальчики оближеш!

Споконвіку солянка вважалася традиційним російським блюдом. Своєрідний солоно-кислуватий присмак, насичений і гармонійний смак. Також це блюдо відрізняє фантастичний аромат, здатний пробудити будь-який апетит. Приготування солянки - процес досить трудомісткий, але результат вартий того!

  • М'ясний бульйон - 4 L
  • М'ясо відварне - 500 грам
  • Капуста - 1 штука (невеликого розміру)
  • Томатна паста - 150 грам
  • Варена ковбаса - 100 грам
  • Грудинка копчена - 100 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Розсіл огірків - 100 мілілітрів
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець червоний гострий - 0, 5 штуки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень - 3 пучка
солянка збірна м'ясна з капустою - фото крок 1
Шаткуємо дрібно капусту. Огірки і картоплю рубаємо маленькими кубиками. Викладаємо в більшу каструлю, додаємо маслини, заливаємо розсолом, кладемо лавровий лист. Засипаємо цукром і 1 ст.Ложкой солі, ретельно перемішуємо, ставимо на вогонь. Якщо рідини зовсім мало, заливаємо трохи бульйоном. tusim, поки не приготуються капуста з картоплею.
солянка збірна м'ясна з капустою - фото крок 2
Очищаємо цибулю, ріжемо його невеликими кубиками. Морквину натираємо на тертці. Перець ріжемо навпіл, видаляємо насіння, нарізаємо м'якоть. Копченості з м'яса і відварне м'ясо ріжемо маленькими шматочками.
солянка збірна м'ясна з капустою - фото крок 3
На сковороду викладаємо цибулю, перець, морква. Обсмажуємо до золотистого відтінку. Для 5 хвилин до готовності овочів додаємо туди нарізане м'ясо і копченості. Приправляємо томатною пастою. tusim 10 хвилин.
солянка збірна м'ясна з капустою - фото крок 4
Додаємо в каструлю бульйон, овочі з м'ясом, перемішуємо. Варимо ще 7 хвилин, пробуємо на сіль, при необхідності досолюємо. Як тільки суп закипить, накриваємо його кришкою і даємо настоятися півгодини.
Блюдо готово!

Схожі рецепти