Солянка збірна м'ясна з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Картопля, Яловичина, Морква, Цибуля, Шинка, Бекон, Сосиски, Ковбаса
Нема нічого кращого, ніж гаряче наваристий м'ясну страву з картоплею! Відкрийте шлях до серця коханого чоловіка з рецептом приготування солянки збірної м'ясної з картоплею. Ніхто не встоїть перед стравою!
Якщо у вас є мультиварка, ви сміливо можете приготувати солянку в ній. Тоді навіть не треба буде перекладати зажарку в каструлю, можна все готувати прямо в чаші мультиварки. Для солянки я дуже вдало придбала готовий м'ясний набір (його видно на фото). У ньому є все: і ковбаса, і шинка, і беконом. Але ви можете просто вибрати ваші улюблені м'ясні продукти.
Дивіться, як приготувати солянку збірну м'ясну з картоплею.
- Картопля - 500 грам
- М'ясні продукти для солянки - 400 грам (ковбаса, шинка, сире м'ясо і т. Д.)
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Шафран - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть і поріжте кубиками цибулю, морквину натріть на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до рум'яного кольору.
Наріжте кубиками ветчінку, ковбасу, бекон і інші м'ясні продукти.
Додайте м'ясні продукти до овочів і обсмажте все разом до рум'яного кольору.
Очистіть і поріжте крупно картоплю тим часом.
Очистіть і поріжте крупно картоплю тим часом.
Перекладіть обсмажені продукти у велику каструлю, додайте томатну пасту, спеції, шафран або kurkumu. Залийте все водою або бульйоном. Варіть на середньому вогні годину-півтора. Солянка швидше навіть гаситься, ніж вариться.
Для 10 хвилин до готовності додайте в солянку подрібнену зелень.
Готову солянку подавати можете зі сметаною, додавши скибочку лимона або декілька оливок. Смачного!