Солянка м'ясна збірна
(покроковий рецепт з фото)
Одне з найбільш знайомих і улюблених перших російських страв - солянка. Цей суп настільки популярний, що кожен кулінар намагається додати в нього свою родзинку. Але традиційний мені подобається найбільше.
Тому записуйте і запам'ятовуйте, як приготувати солянку м'ясну збірну. Насичений бульйон з великою кількістю інгредієнтів - так виглядає справжній суп, який наситить всіх самих голодних людей. А лимон в готову страву додасть потрібний смаковий відтінок. Давайте приступимо до готування!
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Яловичина варена - 100 грам
- Сосиска - 2 штуки
- Бульйонний кубик - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Оливки чорні - 12 штук (без кісточок)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вода - 5 склянок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатне пюре - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
- Крем - За смаком
Лук чистий і nashinkuyte.
Пасеруйте цибулю на рослинній олії протягом 2-х хвилин, помішуючи.
Додайте в сковороду томат. Перемішайте і готуйте ще 1 хвилину.
Наріжте соломкою сосиски, яловичину і ковбасу.
Ще наріжте огірки.
Розкришіть бульйонні кубики.
Воду доведіть до кипіння, додавши трохи масла.
У воду додайте все м'ясні продукти, оливки, цибуля і огірок.
Варіть солянку 5 хвилин на сильному вогні. Потім залиште її під кришкою на 15 хвилин.
У кожну порцію готового супу додайте подрібнений кріп, сметану і гурток лимона. Смачного!