Рецепт Солянка м'ясна збірна фото

Солянка м'ясна збірна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Оливки, Ковбаса
Пісні страви
На обід
Супи, Солянка

Одне з найбільш знайомих і улюблених перших російських страв - солянка. Цей суп настільки популярний, що кожен кулінар намагається додати в нього свою родзинку. Але традиційний мені подобається найбільше.

Тому записуйте і запам'ятовуйте, як приготувати солянку м'ясну збірну. Насичений бульйон з великою кількістю інгредієнтів - так виглядає справжній суп, який наситить всіх самих голодних людей. А лимон в готову страву додасть потрібний смаковий відтінок. Давайте приступимо до готування!

  • Ковбаса копчена - 200 грам
  • Яловичина варена - 100 грам
  • Сосиска - 2 штуки
  • Бульйонний кубик - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Огірки мариновані - 2 штуки
  • Оливки чорні - 12 штук (без кісточок)
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Вода - 5 склянок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатне пюре - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Крем - За смаком
солянка м'ясна збірна - фото крок 1
Лук чистий і nashinkuyte.
солянка м'ясна збірна - фото крок 2
Пасеруйте цибулю на рослинній олії протягом 2-х хвилин, помішуючи.
солянка м'ясна збірна - фото крок 3
Додайте в сковороду томат. Перемішайте і готуйте ще 1 хвилину.
солянка м'ясна збірна - фото крок 4
Наріжте соломкою сосиски, яловичину і ковбасу.
солянка м'ясна збірна - фото крок 5
Ще наріжте огірки.
солянка м'ясна збірна - фото крок 6
Розкришіть бульйонні кубики.
солянка м'ясна збірна - фото крок 7
Воду доведіть до кипіння, додавши трохи масла.
солянка м'ясна збірна - фото крок 8
У воду додайте все м'ясні продукти, оливки, цибуля і огірок.
солянка м'ясна збірна - фото крок 9
Варіть солянку 5 хвилин на сильному вогні. Потім залиште її під кришкою на 15 хвилин.
солянка м'ясна збірна - фото крок 10
У кожну порцію готового супу додайте подрібнений кріп, сметану і гурток лимона. Смачного!

Схожі рецепти