М'ясна солянка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перше що я освоїла - м'ясну солянку в мультиварці, зрозуміло коли вона у мене з'явилася. Мультиварка. Просто у нас все дуже люблять солянку. А в мультиварці вона виходить дуже навіть непогано! просто!
М'ясна солянка в мультиварці готується не на багато простіше, ніж на кухонній плиті. Може бути трохи швидше. Але це прекрасний варіант для дачі. Я беру мультиварку з собою на весь дачний сезон. Навіть коли виїжджаємо на машинах на берег моря в напівдикі будиночки, то беремо з собою мультиварку. Тому, я за найширше освоєння цього чудового агрегату. М'ясна солянка в мультиварці виходить смачною, насиченою. Спробуйте. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 400 грам
- Курка копчена - 400 грам
- Сосиски - 200 грам
- Огірки мариновані - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Маслини - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Каперси консервовані - 100 грам
- Олія соняшникова - 50-80 грам
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Приправи - За смаком (петрушка, лавровий лист, перець горошок)
- Вода - 2 L
Мультиварку наливаємо воду, кладемо яловичину і ставимо на режим суп на 1, 5 годину.
Через півгодини відкриваємо кришку і знімаємо піну. Продовжуємо варити за часом.
Готуємо овочі. Режим цибулю тонкими півкільцями або кубиками.
Морква ріжемо півкільцями або трьом на тертці.
Ріжемо огірки, маслини. Викладаємо каперси і гриби.
Як тільки мультиварка відключиться, дістаємо м'ясо, бульйон проціджуємо в каструлю. Чашу мультиварки моєму.
У чашу мультиварки наливаємо масло, кладемо цибулю і моркву. Включаємо режим жарка на 40 хвилин. Не закриваючи кришку смажимо овочі 10-12 хвилин, помішуючи дерев'яною лопаткою.
Ріжемо м'ясні продукти, курку і відварне м'ясо на дрібні шматочки.
З'єднуємо м'ясну нарізку.
Коли цибуля з морквою обжарится додаємо огірки, маслини, гриби і смажимо ще 5 хвилин. Потім додаємо м'ясну нарізку і тушкуємо ще 7 -10 хвилин. Для 2-3 хвилини як мультиварка відключиться додамо томатну пасту, спеції.
Заливаємо все бульйоном, додаємо каперси і ставимо режим "суп" з 25 хвилин. Після відключення дати настоятися 10 хвилин.