Рецепт Солянка м'ясна на зиму фото

Солянка м'ясна на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста
Пісні страви
На обід
Заготовки , Солоне
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніколи не любила всякі заготовки, але потім зрозуміла, що краще мати заготовки, якими можна доповнити і врятувати будь-яку страву! Цей простий рецепт солянки м'ясна на зиму - як раз з цієї опери!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати солянку м'ясну на зиму. Звичайно, тут не тільки м'ясо, але так навіть краще - взимку можна таку заготовку використовувати і як простий салат а-ля м'ясне рагу, або ж додавати в бульйон, відразу ж перетворивши звичайний суп в справжню солянку - смачну, ситну і багату на смак!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Капуста - 5 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 0.5 кілограма
  • Соус томатний - 0.5 L
  • Гриби відварні - 3 L
  • Цукор - 200 грам
  • Сіль - 100 грам
  • Масло рослинне - 500 грам
  • Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка(70% концентрат)
  • Лавровий лист - 10 штук
  • Вода - 22 Ст. Ложок
солянка м'ясна на зиму - фото крок 1
1. Гриби, м'ясо і цибулю подрібнити якомога дрібніше і обсмажити-згасимо приблизно сорок хвилин. Щоб не пригорає, додайте приблизно третину від усього рослинного масла.
солянка м'ясна на зиму - фото крок 2
2. У сусідній великій каструлі тушкуємо півтори години подрібнені капусту, морква, перець, заливши все водою, додавши залишок масла, сіль, цукор і соус.
солянка м'ясна на зиму - фото крок 3
3. Через півтори години додамо м'ясо-грибну суміш до овочів, перемішаємо і тушкуємо ще 15 хвилин. Потім додамо воду і оцет, тушкуємо ще 15 хвилин.
солянка м'ясна на зиму - фото крок 4
4. Фасуємо по стерильним баночках і закриваємо на зиму. Готово!

Схожі рецепти