Солянка з опеньків з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати солянку з опеньків з капустою. Гриби роблять солянку духмяний і яскравіше на смак і зовнішній вигляд. Таким обідом гості точно будуть задоволені. Смачного!
Прянощі в дане блюдо можна додати за смаком. Але все-таки не слід ними зловживати. Досить звичайного меленого перцю. Тоді смак і аромат опеньків НЕ переб'ється і збережеться в первозданному вигляді.
- Капуста - 500 грам
- Опеньки свіжі - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
Шаткуємо капусту досить дрібно гострим ножем.
Складаємо в каструлю, приправляем сіллю, розминаємо руками. Ставимо каструлю на вогонь, додаємо 2 ст.Л. Рослинного масла і півсклянки води. tusim 10 хв.
Дрібно нарізаємо очищені цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі на сковороді.
Змішуємо з капустою вміст сковороди.
Промиваємо опеньки, малі не ріжемо, великі можна розрізати на пару частин. Викладаємо на сковороду з маслом, солимо, смажимо до готового стану.
Викладаємо грибочки в каструлю, tusim 20 хвилин. Пробуємо на сіль і досолюємо за смаком.
Солянку можна їсти!
Солянку можна їсти!