Рецепт Солянка з грибами і капустою фото

Солянка з грибами і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 45 хв.

Блюдо російської кухні, готується на основі капусти з різними добавками. Сьогодні я приготувала солянку з капустою і грибами. Гриби - печериці або глива відмінно підійдуть. Приступимо.

Опис приготування:

Подрібніть все овочі, додайте томатну пасту, спеції за смаком. Протушкувати на сковороді або в мультиварці до готовності.

  • Капуста - 800 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
солянка з грибами і капустою - фото крок 1
Приготуйте продукти для солянки. Всі овочі вимити, почистити.
солянка з грибами і капустою - фото крок 2
Наріжте тонко капусту.
солянка з грибами і капустою - фото крок 3
Поріжте пластинками гриби.
солянка з грибами і капустою - фото крок 4
Поріжте тонко півкільцями цибулю, солодкий перець і часник.
солянка з грибами і капустою - фото крок 5
Поріжте соломкою моркву.
солянка з грибами і капустою - фото крок 6
Складіть всі овочі в каструлю мультиварки. Додайте сіль, спеції, масло рослинне, томат і воду. Встановіть в мультиварку і виберіть режим"каша" . Тушіте 35 хвилин.
солянка з грибами і капустою - фото крок 7
Солянка з грибами і капустою готова.

Схожі рецепти