Солянка з грибами і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 45 хв.
Блюдо російської кухні, готується на основі капусти з різними добавками. Сьогодні я приготувала солянку з капустою і грибами. Гриби - печериці або глива відмінно підійдуть. Приступимо.
Опис приготування:
Подрібніть все овочі, додайте томатну пасту, спеції за смаком. Протушкувати на сковороді або в мультиварці до готовності.
- Капуста - 800 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Приготуйте продукти для солянки. Всі овочі вимити, почистити.
Наріжте тонко капусту.
Поріжте пластинками гриби.
Поріжте тонко півкільцями цибулю, солодкий перець і часник.
Поріжте соломкою моркву.
Складіть всі овочі в каструлю мультиварки. Додайте сіль, спеції, масло рослинне, томат і воду. Встановіть в мультиварку і виберіть режим"каша" . Тушіте 35 хвилин.
Солянка з грибами і капустою готова.