Солянка з баклажанами і капустою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт підкупив мене швидким і простим способом приготування. Кожна господиня знає, як багато потрібно часу на консервацію, цей рецепт просто знахідка для мене. Дивіться і пробуйте!
Для солянки з баклажанами і капустою вибирайте спеції на свій смак, крім часнику і кропу я більше нічого не додала. Але можна використовувати перець гострим або чорним мелений, улюблені трави. Хай щастить!
- Баклажан - 1 кілограм
- Капуста - 300 грам
- Морква - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 30 мілілітрів
- Зелень - За смаком
Приготуйте овочі, вимийте ретельно, очистіть моркву, видаліть насіння з перцю солодкого. Оцет і зелень знадобляться в самому кінці. Простерилизуйте баночки і кришки.
Нашинкуйтекапусту як зазвичай.
Баклажани порізати не великими кубиками.
Морква поріжте кружечками, болгарський перець соломкою.
На дно мультиварки налийте олію. Складіть все овочі, додайте сіль, цукор і перемішайте. Встановіть в мультиварку і включіть режим" каша" з 40 хвилин.
В кінці гасіння додайте будь-яку зелень, оцет, часник. Протушкувати ще три хвилини.
Готову солянку з баклажанами і капустою розкладіть по стерильні баночках і закатати. Зберігайте в прохолодному місці.