Рецепт Солянка по-татарськи фото

Солянка по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Солянка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт даного супу користується великою популярністю в нашій країні. Думаю, кожна господиня хоч раз готувала солянку. У цій солянці присутні кілька видів м'яса, що робить блюдо дуже ситним!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування солянки по-татарськи. У цій солянці використовується багато м'ясних інгредієнтів: яловиче м'ясо, ковбаса варена і буженина. Суп виходить дуже приємним на смак, з хорошою кислинкою. При подачі прикрасьте солянку скибочками лимона і петрушкою. По бажанню, додайте сметану. Хай щастить!

  • Яловичина на кістці - 600 грам
  • Морква - 100 грам
  • Чорний перець - 5 штук (горошком)
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Томатне пюре - 200 грам
  • Окіст - 200 грам
  • Ковбаса сирокопчена - 50 грам
  • Маслини - 50 грам
  • Петрушка - 20 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Селера - 50 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Огірки солені - 300 грам
  • Бажання - 200 грам
  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Каперсами - 30 грам
  • Лимон - 1 штука
солянка по-татарськи - фото крок 1
Яловичину на кістки промийте, покладіть в каструлю і залийте 2, 5-3 літра холодної води. Варіть на великому вогні.
солянка по-татарськи - фото крок 2
Не забувайте знімати піну, вогонь ледь зменшуємо. Через пів години кладемо в каструлю очищені: цибуля, морква, селера, лавровий лист і перець. Варіть бульйон до м'якості овочів, приблизно 40 хвилин. Потім овочі викидаємо і варимо далі. Коли приготується м'ясо, виймаємо його і відокремлюємо м'якоть від кісток, кістки викидаємо, а м'якоть повертаємо в бульйон.
солянка по-татарськи - фото крок 3
Поки вариться бульйон, обсмажте на олії цибулю, до прозорості.
солянка по-татарськи - фото крок 4
Дрібно наріжте солоні огірки, додайте їх до цибулі тушкуйте 15 хвилин. Потім додайте томатне пюре, перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин
солянка по-татарськи - фото крок 5
Ну ось заправка і готова! Додаємо її в бульйон.
солянка по-татарськи - фото крок 6
Наріжте кубиками ковбасу і буженину, додайте в суп.
солянка по-татарськи - фото крок 7
Додайте в бульйон каперси і маслини. Спробуйте на сіль. Проваріть ще трохи і зніміть солянку з вогню. Дайте їй настоятися півгодини під кришкою.
солянка по-татарськи - фото крок 8
При подачі, кладемо в солянку скибочки лимона і подрібнену петрушку. Смачного!

Схожі рецепти