Рецепт Солончаки semgi будинку фото

Солончаки semgi будинку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На святковий стіл , Легка вечеря , День народження , Фуршет
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Думаю, всі люблять солону сьомгу. З цієї риби можна приготувати багато красивих і смачних закусок на святковий стіл або фуршет, або просто подати до легкого вечері. Я навчилася готувати сьомгу сама.

Опис приготування:

Рецепт дуже простий, але дуже важливо купити хорошу свіжу сьомгу. Час, витрачений на приготування, всього 10 хвилин. Плюс: звичайно: час на засолювання. Кількість інгредієнтів можна збільшити.

Дивіться, як зробити соління сьомги будинку.

  • Сьомга свіжа - 700 грам
  • Кріп свіжий - 1/2 пучка
  • Сіль кам'яна - 1/2 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Перець білий горошком - 2 чайних ложки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
1
Свіжий кріп вимийте і дрібно наріжте.
2
У мисці змішайте кам'яну сіль, білий перець, цукор і воду.
3
Філе сьомги промийте та висушіть.
4
Обваляйте рибу в нарізаному кропі.
5
На столі розкладіть шматок харчової плівки, насипте половину приготовленої соляної суміші, покладіть на сіль рибу.
6
Засипте рибу залишилася сумішшю, втирайте сіль і в боки риби, потім щільно загорніть її в плівку.
7
Покладіть сьомгу в відповідну форму, встановіть гніт і поставте всю «конструкцію» в холодильник на 24 годину.
8
На наступний день зніміть з риби харчову плівку, витріть зайву сіль - і можна подавати солону сьомгу на стіл.

Схожі рецепти