Солодкий рис з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не можете придумати, що подати новенького на сніданок, то ми порадимо приготувати корисне, дієтичне і смачне блюдо: солодкий рис з родзинками. Це відмінне ласощі для дітвори.
Перед вами унікальний рецепт солодкого страви, яке можна використовувати як самостійний десерт, так і як гарнір до м'яса. Як приготувати солодкий рис з родзинками детально показано в покроковому рецепті. Рис готується швидко, а в результаті виходить дивовижний кулінарний шедевр. Він прекрасно підходить дітям, людям, що страждають на алергію на глютен і просто бажаючим схуднути. Дорослі також будуть із задоволенням поїдати такий рис, особливо чоловіки, адже вони є загальновизнаними ласунами.
- Мал - 1 Склянка
- Олія - 100 грам
- Вода - 2 склянки
- Ізюм - 200 грам
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
Візьміть друшляк і промийте рис в проточній воді. Переберія і добре промийте родзинки. Візьміть казанок, налийте в нього холодної води і доведіть до кипіння.
Сезон з солоною водою, додайте трохи вершкового масла. Всипте рис. Варіть на повільному вогні протягом третини години, поки він не стане густим.
Коли волога випарується, додайте решту вершкове масло і продовжуйте варити до повної готовності рису.
Зніміть кришку, зробіть в рисі воронку і всипте цукор. Додайте родзинки. Засипте цукровий пісок і родзинки без кісточок рисом.
Накрийте кришкою і варіть солодкий рис на повільному вогні ще протягом півгодини. Смачного.