Солодкий плов з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційне середньоазіатську частування давно стало частим і улюбленим гостем на нашому столі. Ситний, смачний і корисний солодкий плов з родзинками припаде до душі і дітям, і дорослим!
Чому ж саме родзинки, адже плов готують і з іншими сухофруктами? У середній Азії, звідки прийшли до нас найбільш популярні рецепти плову, саме родзинки є однією з головних складових багатьох варіантів цієї страви. І не дарма, адже він не тільки дуже корисний, але і надає плову трохи солодкуватий смак і особливий аромат, який ні з чим не переплутаєш!
Для плову краще вибирати родзинки без кісточок (так званий киш-миш), а ось колір його значення не має - і світлий хороший, і темний. Звичайно, важливо, щоб він не був влежаного і пах сонцем, а не цвіллю, так що перевіряйте родзинки, не відходячи від каси
Сподіваюся, простий рецепт солодкого плову з родзинками змусить вас забути про тяжких роздумах, чим нагодувати сім'ю на сніданок і полуденок, і додасть до списку ваших улюблених страв ще одне!
- Мал - 1 Склянка
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Мед - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком (обкладинка, кардамон, гвоздика, барбарис і т.Д. )
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок (в пост можна використовувати рослинне)
Смачного! ;)