Соковитий шашлик з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо хочете, щоб ваш шашлик танув у роті і викликав захоплення друзів - ви потрапили за адресою. Швидше відкрийте рецепт і дізнайтеся, як зробити соковитий, ніжний і ароматний шашлик з баранини.
Опис приготування:
Соковитий і ніжний шашлик з баранини будемо готувати в цибульному маринаді. Для цього поріжте м'ясо, а цибуля пропустіть через м'ясорубку. Викладіть в ємність м'ясо і цибулю шарами: цибуля, половина м'яса, знову цибулю, друга половина м'яса і зверху залишок цибулі. Поставте в прохолодне місце маринуватися на добу. Потім видаліть цибулю, додайте до м'яса сіль, спеції за смаком і рослинне масло. Втирайте спеції і масло в м'ясо руками. Потім одягніть його на шампури і обсмажити до готовності. Відразу подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
Очистіть цибулю.
Наріжте м'ясо шматочками.
Цибуля пропустіть через м'ясорубку.
Далі викладіть у велику ємність цибулю і м'ясо соямі - перший шар цибулю, потім м'ясо.
Далі другий шар цибулі.
Час, що залишився м'ясо.
І зверху залишок цибулі. Накрийте кришкою і залиште маринуватися на добу.
Перед приготуванням вийміть м'ясо з лука, змішайте його з сіллю, спеціями і рослинним маслом. Розімніть м'ясо руками, як при вимішування тіста, намагаючись втерти сіль і масло в баранину. Робити це потрібно хвилин 10-15.
Потім одягніть м'ясо на шампури.
І обсмажте на вугіллі до готовності.