Соковитий шашлик з курки
(покроковий рецепт з фото)
Легкий в приготуванні і дуже смачний в готовому вигляді - це про шашлик з курки. Його можна приготувати на природі чи вдома. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування соковитого шашлику з курки!
З усіх способів маринування курки для шашлику я віддаю перевагу саме гірчиці і майонезу зі спеціями: курка виходить пікантною, але не сухий. До речі, замість каррі може додати курячу приправу або, якщо хочете зробити шашлик більш пікантним, сушений перець чилі.
Дивіться, як приготувати соковитий шашлик з курки.
- Куряча грудка або філе - 700-800 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
З грудки зріжте філе і промийте. Можете відразу використовувати філе.
Наріжте філе кубиками.
Додайте до курки майонез, спеції, часник і добре перемішайте.
Накрийте миску кришкою і дайте курці настоятися хоча б хвилин 30-40. Можна і більше.
Поки м'ясо настоюється, замочіть у воді шпажки, щоб вони потім не обвуглилися в духовці.
Потім насадити курку на шпажки і помістіть над формою для випічки.
Потім насадити курку на шпажки і помістіть над формою для випічки.
Надішліть в розігріту до 220 З духовку на 25-30 хвилин.
Готовий соковитий і ніжний шашлик з курки подавайте з овочами або улюбленим соусом.
Смачного!
Смачного!