Соковитий курячий шашлик в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає можливості вийти на природу, а шашличка дуже хочеться, приготуйте його будинку! Якщо не вмієте, читайте рецепт, як приготувати соковитий курячий шашлик в духовці. Це просто, швидко, смачно.
Це дуже простий спосіб приготувати смачну закуску. Запаху серпанок від багаття, звичайно, не вистачає, але виходить не менш апетитно. Подавайте зі свіжими овочами та соусом. Доповнюйте свіжими овочевими салатами.
- Куряче філе - 600 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний перець - За смаком
1. Для приготування маринаду змішайте оливкова олія, цукор, спеції, соєвий соус і видавлений часник.
2. Куряче філе помийте, висушіть і наріжте довгими смужками товщиною близько 1 см.
3. Замочіть м'ясо в маринаді на 30-40 хвилин.
4. Шпажки для шашлику тим часом замочіть у воді.
5. На шпажки м'ясо потрібно нанизати гармошкою. Викладіть їх на деко, застелений фольгою.
6. Запікайте шашлички близько 20 хвилин при температурі 200 градусів. Подавайте гарячими.